Ετοιμάζει γυναικείο τμήμα η ΑΕ Κομοτηνής!

Γυναικείο τμήμα μπάσκετ ετοιμάζει η Αθλητική Ένωση Κομοτηνής, που στόχο έχει να διευρύνει όπως αναφέρει και στην ανακοίνωση της τους ορίζοντες της.

Αν τα καταφέρει, φιλοδοξεί να κατέβει και στο γυναικείο πρωτάθλημα της ΕΚΑΣΑΜΑΘ, κάτι που θα χαροποιήσει όλες τις ομάδες, καθώς χρόνο με τον χρόνο μειώνονται αισθητά.

Το γυναικείο τμήμα της ΑΕ Κομοτηνής έρχεται σαν αντίπαλο… δέος του συμπολίτη ΓΑΣ Κομοτηνή, που σε λίγες μέρες θα διεκδικήσει την άνοδο τους στην Α2 Εθνική κατηγορία.

Υπενθυμίζεται ότι πέρα από την ΑΕ Κομοτηνής, έχει ανακοινώσει και ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης ότι ετοιμάζει τμήμα με στόχο να συμμετάσχει στο πρωτάθλημα γυναικών της ΕΚΑΣΑΜΑΘ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΑΕ Κομοτηνής:

Το τμημα μπασκετ της Αθλητικής Ένωσης Κομοτηνής απο την αγωνιστικη περιοδο 2015-2016 δημιουργει ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ ΤΜΗΜΑ με στόχο να διευρύνει τους ορίζοντες του! Υπεύθυνοι για αυτό θα είναι οι κ. Δαφτσής και Παπαθανασίου!
Επιπλέον ένα νεο τμημα pre-junior με αγορακια που ειναι το 2008-2009 δημιουργείται, προκειμένου να μυηθούν οι μικροί μας φίλοι στην μαγεία του μπάσκετ!
Υπευθυνοι προπονητες για πληροφοριες :
ΔΑΦΤΣΗΣ ΜΑΝΩΛΗΣ ( 6974110621)
ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΑΝΤΡΕΑΣ ( 6978847760).