Το σουφλιώτικο φουλάρι του Μπαντιανίδη που θα φορεθεί από τον Ψινάκη ενώπιον της Κάιλι Μινόγκ!!!

Πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη στο Καράβι του Σχοινιά στην Αθήνα η πρωτότυπη συνέντευξη Τύπου για την διοργάνωση της Beach Volleyleague με τον οικοδεσπότη δήμαρχο Μαραθώνα Ηλία Ψινάκη να κερνά… μαργαρίτες τους πανελίστες.

Πολλά ειπώθηκαν, αλλά το θρακιώτικου ενδιαφέροντος παρασκήνιο είχε να κάνει με το δώρο που προσέφερε η ΕΣΑΠ στον Ηλία Ψινάκη. Αυτό ήταν ένα μεταξωτό μαντίλι και φουλάρι, προσφορά του σουφλιώτη πρώην διαιτητή Χρήστου Μπατιανίδη.

“Ο Ψινάκης ενθουσιάστηκε και είπε πως το φορέσει σε γάμο φίλου του λιβανέζου που είναι κουμπάρος και μάλιστα για το λόγο αυτό έχουν φτάσει στα νότια προάστια εκατοντάδες καλεσμένοι”, αναφέρει το σχετικό δελτίο Τύπου της ΕΣΑΠ.

Αυτό που δεν αναφέρει, αλλά το έχει μάθει από εγκυρότατη πηγή το ThrakiSportS, είναι ότι στον συγκεκριμένο γάμο μια από τις υψηλότατες αφίξεις  που θα έχουμε το βράδυ της Παρασκευής έχει να κάνει με την Κάιλι Μινόγκ, την κορυφαία αυστραλέζα τραγουδίστρια.

Η Μινόγκ έχει κληθεί να τραγουδήσει στο συγκεκριμένο event. Δεδομένου λοιπόν ότι κουμπάρος θα είναι ο Ψινάκης, όλο και κάποια φωτογραφία τους θα διαρρεύσει. Αν λοιπόν ο γνωστός μάνατζερ φορά πράγματι μεταξωτό φουλάρι, μόλις μάθατε το παρασκήνιο της απόκτησής του…