Σπουδαίες διακρίσεις για τους αθλητές του Διομήδη Βιστωνίδας στα «Κραχτίδεια»

Πραγματοποιήθηκε στην Δράμα στα πλαίσια των Ελευθερίων της πόλης οι αγώνες με την επωνυμία «Κραχτίδεια», με τους αγώνες να γίνονται μετά από συνεργασία του ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης και του ΣΚΑ Δράμας. Εκεί

Στους αγώνες συμμετείχε και ο Σύλλογος του Διομήδη Βιστωνίδας με την ομάδα 7 Αθλητών του Δημήτρη Παρασκευόπουλου, οι οποίοι διακρίθηκαν σε ακόμη μια διοργάνωση πετυχαίνοντας σπουδαίες επιδόσεις. κατοχυρώνοντας τα όρια για το πανελλήνιο πρωτάθλημα στις κατηγορίες τους.

Συγκεκριμένα όπως γνωστοποίησε η ομάδα του Διομήδη Βιστωνίδας οι αθλητές της είχα τα ακόλουθα αποτελέσματα:
“Ο Χάλεντ Χόφφας στην πρώτη του εμφάνιση στα 80μ. ΠΠΑ μετά από εξαιρετική εμφάνιση τερμάτισε πρώτος σημειώνοντας χρόνο 9ˮ.20 κατοχυρώνοντας το όριο για το Πανελλήνιο πρωτάθλημα.

Ο Ιωάννης Ντούβελος, ο οποίος αφού είχε κατοχυρώσει το όριο για το Πανελλήνιο πρωτάθλημα προ ολίγων ημερών στο Διασυλλογικό πρωτάθλημα Παμπαίδων-Παγκορασίδων που διεξήχθη στις 16-5-2015 στην Αλεξανδρούπολη σημειώνοντας στο αγώνισμα των 1000 μέτρων στην κατηγορία Παμπαίδων Α΄ χρόνο 2΄.53ˮ.82, συνεχίζει ασταμάτητος τις διακρίσεις του και στα ΚΡΑΧΤΙΔΕΙΑ, τερματίζοντας πρώτος και πετυχαίνοντας νέα σπουδαία χαμηλότερη επίδοση σε χρόνο 2΄.49ˮ.60.

Η Ευαγγελία Παπαϊωάννου, η οποία αφού και αυτή προ ολίγων ημερών είχε κατοχυρώσει το όριο για το Πανελλήνιο πρωτάθλημα σημειώνοντας την καλύτερη επίδοση στην Ελλάδα στην κατηγορία της, συνεχίζει τις εξαιρετικές της εμφανίσεις και για ακόμη μια φορά έδειξε πως βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση ενόψει των πανελληνίων αγώνων, καταχτώντας και στα ΚΡΑΧΤΙΔΕΙΑ την πρώτη θέση στο αγώνισμα της σφαιροβολίας κορασίδων, ρίχνοντας την σφαίρα στα 13,95 μέτρα.

Ο Ιωάννης Δαμασής, ο οποίος αφού και αυτός προ ολίγων ημερών είχε κατοχυρώσει το όριο για το Πανελλήνιο πρωτάθλημα σημειώνοντας εξαιρετική επίδοση στην κατηγορία του, συνεχίζει τις εξαιρετικές της εμφανίσεις και για ακόμη μια φορά έδειξε πως και αυτός βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση ενόψει των πανελληνίων αγώνων, ρίχνοντας και στα ΚΡΑΧΤΙΔΕΙΑ στο αγώνισμα της σφαιροβολίας παμπαίδων Α΄, την σφαίρα στα 14,30 μέτρα.

Ο Μιχάλης Παπουτσόγλου, ο οποίος αφού είχε κατοχυρώσει το όριο για το Πανελλήνιο πρωτάθλημα προ ολίγων ημερών στο Διασυλλογικό πρωτάθλημα Παμπαίδων-Παγκορασίδων που διεξήχθη στις 16-5-2015 στην Αλεξανδρούπολη σημειώνοντας στο αγώνισμα των 150 μέτρων στην κατηγορία Παμπαίδων Α΄ χρόνο 17ˮ.99, δοκίμασε τις ικανότητές του και στο αγώνισμα των 200 μέτρων Ανδρών, σε κατηγορία μεγαλύτερη της ηλικίας του, τερματίζοντας πέμπτος και πετυχαίνοντας επίδοση σε χρόνο 23ˮ.80. Στο ίδιο αγώνισμα και σε κατηγορία μεγαλύτερη της ηλικίας του, δοκίμασε τις δυνατότητές του και ο Βαρτάν Μπαλατιάν τερματίζοντας δωδέκατος και πετυχαίνοντας επίδοση σε χρόνο 25ˮ.70.

Πολύ καλή και σπουδαία επίδοση σημείωσε η μικρή αθλήτρια Χρυσούλα Βασιλειάδου στο αγώνισμα των 1000 μέτρων στην κατηγορία Παγκορασίδες Α΄ όπου συμμετείχε καθαρά για την απόκτηση εμπειρίας σε κατηγορία μεγαλύτερη της ηλικίας της και παρόλα αυτά διακρίθηκε τερματίζοντας δεύτερη και πετυχαίνοντας σπουδαία επίδοση σε χρόνο 3΄.20ˮ.90.  “