Δυο προκρίσεις στον τελικό για τον Κατραντζή στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα όπεν Κολύμβησης

Με δύο προκρίσεις σε τελικούς ξεκίνησε ο Ξανθιώτης πρωταθλητής του Ολυμπιακού Χρήστος Κατραντζής στο πανελλήνιο πρωτάθλημα όπεν στην πρώτη μέρα των αγώνων που διεξάγονται στον Άλιμο. Δεν τα κατάφεραν στα 200μέτρα μεικτή ατομική οι δύο Εβρίτισσες.

Ο Ξανθιώτης κολυμβητής την πρώτη μέρα του Πανελλήνιου αγωνίστηκε σε δύο κούρσες καταφέρνοντας να πάρει ισάριθμες προκρίσεις για τον τελικό. Αρχικά στα 200μέτρα μεικτή ατομική οπού με χρόνο 2:09:67 πήρε την πρόκριση για τον τελικό με την 3η καλύτερη επίδοση. Ενώ στην συνέχεια εξασφάλισε την πρόκριση στον τελικό στα 4×200 ελεύθερο με την ομάδα του Ολυμπιακού έχοντας την Πέμπτη καλύτερη επίδοση.

Όσον αφορά τις δύο Εβρίτισσες που μετέχουν στους αγώνες, και τα δύο κορίτσια του ΟΦΘ Αλεξανδρούπολης στο πρωινό πρόγραμμα αγωνίστηκαν στα προκριματικά των 200μέτρων μεικτή ατομική. Η 15χρονή Χριστίνα Σταυρακίδου κατέλαβε την 11η θέση στον προκριματικό με επίδοση 2:31:27, κοντά στην δική της καλύτερη που είναι τα 2:31:03. Ενώ η 16χρονή Μαρίνα Καδόγλου κατέλαβε την 12η θέση με χρόνο 2:33:75.

Οι αγώνες συνεχίζονται με απογευματινούς τελικούς και τον Χρήστο Κατραντζή να μετέχει στα 200μέτρα μεικτή ατομική αλλά και με τους αυριανούς πρωινούς προκριματικούς αγώνες. Το ThrakiSportS θα συνεχίσει να παρακολουθεί τις προσπάθειες των τριών κολυμβητών από την Θράκη και θα σας ενημερώνει για τις εξελίξεις.