Χωρίς την Ορεστιάδα το φετινό πρωτάθλημα της Beach Volleyleague!

Χωρίς την συμμετοχή του ΑΟ Ορεστιάδας, θα διεξαχθεί η φετινή Beach Volleyleague, η διοργάνωση δηλαδή της ΕΣΑΠ στην οποία υποτίθεται ότι κάθε ομάδα της Α1 ορίζει δύο παίκτες της για να την εκπροσωπήσουν και να κρατηθεί το ενδιαφέρον του κόσμου αμείωτο και το καλοκαίρι.

Αν και για την διοργάνωση είχαν προσκληθεί προ δύο εβδομάδων να υποδείξουν τους αθλητές τους και οι 12 σύλλογοι της Volley League, όπως σας είχε αποκαλύψει το ThrakiSportS, τελικά ο ΑΟΟ δεν απέστειλε συμμετοχή. Το ίδιο έκανε και ο Φοίνικας Σύρου αλλά και ο Άρης Θεσσαλονίκης και η Λαμία.

Τις τέσσερις ομάδες κλήθηκαν να αντικαταστήσουν η ΑΕΚ, παρόλο που υποβιβάστηκε από τη μεγάλη κατηγορία, καθώς και ο Πανερυθραϊκός. Ετσι από 12, θα μετάσχουν δέκα. Κανονικά θα συμμετάσχει πάντως ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης, που έχει δημιουργήσει καλή παράδοση στην διοργάνωση της Beach Volleyleague.

Όπως έγινε γνωστό, οι ομάδες που θα συμμετάσχουν είναι οι ΠΑΟΚ, Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, Κηφισιά, Εθνικός Αλεξανδρούπολης, Παμβοχαϊκός, Ηρακλής, Παναχαϊκή,  Πανερυθραϊκός και ΑΕΚ. Υποτίθεται ότι οι ομάδες θα χωρίζονταν σε νότιο και βόρειο όμιλο για να αναδειχθεί η τετράδα του φάιναλ φορ, αλλά είναι προφανές ότι με τρεις μόλις ομάδες πάνω από την Αθήνα, κάτι τέτοιο δεν μπορεί να ισχύσει.

Η φωτογραφία αρχείου είναι από παλιά διοργάνωση αγώνων μπιτς βόλεϊ στην Ορεστιάδα από τον ΑΟΟ.