Οι δύο Θρακιώτες αστυνομικοί που κατέκτησαν το Βαλκανικό Κύπελλο με την Εθνική ομάδα!!!

Σπουδαία επιτυχία για την Εθνική ομάδα 5χ5 της Ελληνικής Αστυνομίας, και δύο Ξανθιωτάκια τους Μανώλη Ντόσκα και Θωμά Μπαξεβάνη που αποτελούν μέλη της, καθώς κατέκτησαν το Βαλκανικό Κύπελλο που διεξήχθη στην Κωστάντζα της Ρουμανίας.

Στo final 4 που διεξήχθη στην Ρουμανική πόλη μετείχαν πέρα από την Ελληνική ομάδα και οι Εθνικές ομάδες Ρουμανίας, Βουλγαρίας και Κύπρου. Στην αποστολή της Εθνικής ομάδας βρέθηκαν και δύο Ξανθιώτες αστυνομικοί που εδώ και αρκετά χρόνια υπηρετούν στην Αθήνα, και αγωνίζονται με μεγάλη επιτυχία στην ομάδα της Θύελλας Ραφήνας, οπού φέτος έφτασαν στον τελικό του Κυπέλλου Ερασιτεχνών.

Μάλιστα αξίζει να σημειώσουμε πως ο Θωμάς Μπαξεβάνης ήταν ο μεγάλος άτυχος της διοργάνωσης μια και στο πρώτο παιχνίδι με τους Ρουμάνους τραυματίστηκε και δεν μπόρεσε να αγωνιστεί στα άλλα δύο παιχνίδια, με τους συμπαίκτες του ωστόσο με την κατάκτηση της κούπας να του την αφιερώνουν. Ο Μανώλης Ντόσκας από την άλλη αγωνίστηκε και στα τρία παιχνίδια καταφέρνοντας μάλιστα να σκοράρει από ένα τέρμα και στα τρία. Η Εθνική μας ομάδα ξεκίνησε με νίκη επι της οικοδέσποινας Ρουμανίας με 5-4, και με 4-1 την ομάδα της Βουλγαρίας. Στο τελευταίο παιχνίδι η Εθνική μας χρειαζόταν μια ισοπαλία και το κατάφερε απέναντι στην Κύπρο κατακτώντας την πρώτη θέση στο Βαλκανικό πρωτάθλημα αστυνομικών.