Σκέψεις Ρόκα να “σπαταλήσει” τη μία από τις τρεις μεταγραφές του Πανθρακικού με… Κουτσιανικούλη

Τον Βασίλη Κουτσιανικούλη που έμεινε ελεύθερος από τον ΟΦΗ φέρεται να παρακολουθεί στενά το τελευταίο διάστημα ο Παναθρακικός και να ετοιμάζεται να του καταθέσει πρόταση συνεργασίας.

Ο παίκτης είναι ελεύθερος εδώ και αρκετό καιρό, μετά τον υποβιβασμό του ΟΦΗ – και βρίσκεται σε αναζήτηση νέας ποδοσφαιρικής στέγης. Μια ομάδα που έχει δείξει ενδιαφέρον λοιπόν για την απόκτησή του είναι ο Πανθρακικός.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα «Goal News», ο Χοσέ Μανουέλ Ρόκα θεωρεί πολύ καλή περίπτωση τον Λαρισαίο μεσοεπιθετικό και η διοίκηση της ομάδας είναι έτοιμη να «σπαταλήσει» μία από τις τρεις μεταγραφές άνω των 24 για τον Κουτσιανικούλη.

Ωστόσο άλλα δημοσιεύματα αναφέρουν ότι ο 26χρονος μεσοεπιθετικός έχει στρέψει το βλέμμα του στο εξωτερικό, θεωρώντας πως ήρθε η στιγμή για το μεγάλο βήμα, αναφέροντας μάλιστα πως μία από τις ομάδες που έχει δείξει ενδιαφέρον είναι η Λέφσκι Σόφιας.

Βέβαια, επειδή κανείς δεν μπορεί να ισχυριστεί ότι το βουλγαρικό πρωτάθλημα είναι καλύτερο από το ελληνικό, εάν και εφόσον ο Πανθρακικός κινηθεί στα ίδια ποσά, έχει ελπίδες. Το ζήτημα όμως σε κάθε περίπτωση ξεκινά από το οικονομικό κομμάτι…