Ο Θρακιώτης που πήγε στο Βερολίνο για να δει τον τελικό Μπάρτσα-Γιούβε και έπεσε πάνω στον… Μαρινάκη

Μπορεί ο μεγάλος τελικός του περασμένου Σαββάτου στο Τσάμπιονς Λιγκ ανάμεσα στην Μπαρτσελόνα και την Γιουβέντους στο Ολυμπιακό Στάδιο του Βερολίνου να προσέλκυσε κυρίως φιλάθλους από την Ισπανία, την Ιταλία και την οικοδέσποινα Γερμανία, ωστόσο βρέθηκαν και “δικοί μας”, Θρακιώτες.

Ένας από αυτούς είναι ο πρώην πρόεδρος του Παύλου Μελά Κουτσού Ανδρέας Γκλαβίνης. Βρέθηκε το Σάββατο στην γερμανική πρωτεύουσα, ήταν από τους τυχερούς που εξασφάλισαν το μαγικό χαρτάκι για το Ολίμπασταντιον αλλά πηγαίνοντας στο γήπεδο, δοκίμασε μία… έκπληξη.

Έπεσε επάνω στον πρόεδρο και ιδιοκτήτη του Ολυμπιακού Βαγγέλη Μαρινάκη, που επίσης βρέθηκε στο Βερολίνο για τον τελικό της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης. Η φωτογραφία που αποδεικνύει του λόγου το αληθές ανέβηκε στο facebook από τον Ανδρέα Γκλαβίνη και αμέσως άρχισε ο… πανικός.

Δεκάδες είναι τα like αλλά και τα σχόλια, ειδικά από την στιγμή που η φωτογραφία συνοδεύθηκε από τον ξανθιώτη παράγοντα με το status Μαζί με τον φίλο μου στον τελικό. χαχαχαχα”. Αρκετοί αμφισβήτησαν την… φιλία τους, ενώ σε ένα από τα σχόλια αναφέρθηκε ότι θα ήταν καλύτερα να έβγαινε φωτογραφία με τον… Σόιμπλε.

Το κορυφαίο όμως ήταν που ένας άλλος διαδικτυακός φίλος του Ανδρέα Γκλαβίνη σχολίασε σε σχέση με τον φετινό υποβιβασμό του Παύλου Μελά Κουτσού από την Α’ ΕΠΣ Ξάνθης, από την προεδρία του οποίου αποχώρησε πέρυσι έχοντάς του οδηγήσει επί δυο σερί χρονιές στην κατάκτηση του κυπέλλου: “Κι ομως με τετοιο κολλητο και δεν τον χρησιμοποιησε για να σωθει το κουτσό….τοσο LARGE…”.