Λαμπάδα στους δημοσιογράφους ανάβει ο Εθνικός! Γλίτωσε τον Άντριτς από τα… νύχια του Ολυμπιακού

Λίγες ώρες μετά την αποκάλυψη ότι ο Εθνικός κινδυνεύει να χάσει μέσα από τα χέρια του τον Άντριτς και μάλιστα από τον Ολυμπιακό, λόγω μη πληρωμής στην ομάδα του Καστέλα Μλάντοστ του οφειλομένου ποσού για τα δικαιώματά του, η νέα διοίκηση του Εθνικού έσπευσε να κλείσει το θέμα.

Το οφειλόμενο ποσό προς την ομάδα, περίπου 5.000 ευρώ, βρέθηκε (λέγεται με προσωπικά χρήματα του νέου προέδρου) και έσπευσε άμεσα, νωρίς το πρωί, να πληρωθεί στην κροατική ομάδα ώστε να εξασφαλιστούν τα δικαιώματα και να μην κινδυνεύσουν να πάνε σε άλλη ομάδα – και δη ελληνική και ανταγωνίστρια του Εθνικού.

 

Δεν είναι γνωστό αν έχουν πληρωθεί και οι τελευταίοι μισθοί στον παίκτη (εκκρεμούσαν τρεις μήνες σύμφωνα με πληροφορίες), αλλά όπως έχει δείξει και με την γενικότερη στάση του, επιθυμία του είναι να μείνει όχι απλά στην Ελλάδα αλλά στον Έβρο και την Αλεξανδρούπολη .

Μάλιστα, όπως έγινε γνωστό μέσα από επίσημο δελτίο Τύπου της ομάδας, που εμμέσως πλην σαφώς επιβεβαιώνει μέχρι κεραίας τον κίνδυνο που αντιμετώπισε ο Εθνικός να χάσει μέσα από τα χέρια του τον διεθνή διαγώνιο παίκτη, ο Λεο Άντριτς αποκτήθηκε όχι μόνο για τον προσεχή έναν αλλά για επιπλέον δύο χρόνια.

Δηλαδή, με απλά λόγια,  αποτελεί επένδυση για την ομάδα και περιουσιακό στοιχείο που ανάλογα με την πορεία του, μπορεί την επόμενη χρονιά να πωληθεί και να φέρει έσοδα στον σύλλογο ή φυσικά να μείνει μέχρι και το καλοκαίρι του 2017.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Εθνικού, που φέρει τον τίτλο “Επιλύθηκε η εκκρεμότητα με την πρώην ομάδα του Λέο Αντρις”:

Σε απάντηση των δημοσιευμάτων που βγήκαν στην επιφάνεια τις προηγούμενες ώρες για το θέμα του Λέο Αντριτς, οφείλουμε να ενημερώσουμε ότι μετά από άμεσες ενέργειες της νέας διοίκησης του ΤΑΑ Εθνικός, το θέμα που εκκρεμούσε έχει διευθετηθεί.
Όπως από την πρώτη στιγμή, είχε ανακοινώσει το νέο διοικητικό σχήμα δια στόματος του προέδρου του, πρώτο μέλημα θα ήταν η επίλυση των ανοιχτών οικονομικών ζητημάτων απέναντι στους αθλητές. Στο πλαίσιο αυτό εντάσσονταν και η οφειλή οικονομικού ποσού προς την πρώην ομάδα του νεαρού Κροάτη διαγωνίου μας, προκειμένου να κατοχυρωθούν τα δικαιώματά του από το σύλλογό μας. Το θέμα αυτό άλλωστε, απασχόλησε το νέο ΔΣ από την πρώτη του συνεδρίαση.
Η εκκρεμότητα αυτή τακτοποιήθηκε οριστικά σήμερα το πρωί. Το οφειλόμενο ποσό κατατέθηκε στο λογαριασμό της Κροατικής Καστέλα Μλάντοστ , στάλθηκαν σε αυτήν και στον μάνατζερ του αθλητή τα γραμμάτια πληρωμής και πλέον τα δικαιώματα του Αντριτς ανήκουν στον Εθνικό Αλεξανδρούπολης και για τα επόμενα δύο χρόνια.
Ο αθλητής με το πλούσιο ταλέντο, που οι προπονητές του τον πίστεψαν και τον εμπιστεύτηκαν και ο οποίος είχε σημαντική συνεισφορά στην περσινή πορεία του Εθνικού έως τα προημιτελικά των ευρωπαϊκών διοργανώσεων, θα συνεχίσει να προσφέρει τις πολύτιμες υπηρεσίες του με την κυανόλευκη φανέλα μας και θα αποτελέσει ένα από τα σημαντικά «όπλα» μας για τη νέα αγωνιστική περίοδο.