Αναλαμβάνει χρέη τεχνικού διευθυντή στον Εθνικό ο φυσικός αρχηγός του Άκης Σιδηρόπουλος

Έναν ακριβώς χρόνο αφότου κρέμασε τα παπούτσια του και γνώρισε την αποθέωση από το κατάμεστο “Μιχάλης Παρασκευόπουλος” ο Άκης Σιδηρόπουλος επιστρέφει με ρόλο στον Εθνικό Αλεξανδρούπολης.

Βέβαια, η αλήθεια είναι ότι δεν έφυγε ποτέ, ακολούθησε ως αρχηγός αποστολής το ευρωπαϊκό παιχνίδι στο Ταλίν τον περασμένο Δεκέμβριο και ξανάβαλε τα σορτς για να καλύψει το κενό του Σταύρου Κασαμπαλή τον Γενάρη, όταν ο τελευταίος είχε κληθεί από την Εθνική Ομάδα.

Από τότε κυοφορούνταν η σκέψη να αναλάβει ένα πιο ενεργό πόστο, αλλά κάτι τέτοιο δεν συνέβη. Ωστόσο φαίνεται ότι οι όποιες σκέψεις του κάμφθηκαν, ήδη έχουν γίνει οι πρώτες συζητήσεις και τις επόμενες ώρες αναμένονται και οι επίσημες ανακοινώσεις.

Ο Γρηγόρης Σιδηρόπουλος θα επιστρέψει στον Εθνικό σε ρόλο τεχνικού διευθυντή. Τιμ μάνατζερ δηλαδή, ο απαραίτητος συνδετικός κρίκος που οφείλει να υπάρχει ανάμεσα στους παίκτες της ομάδας και την νέα διοίκηση του ΤΑΑ. Και ένας εγγυητής για την ενότητα του τμήματος.

Άλλωστε ο Σιδηρόπουλος ποτέ δεν είχε “μασήσει” τα λόγια του και όταν χρειάστηκε είχε βγει μπροστά για να καταγγείλει πρόσωπα και καταστάσεις, όπως σε παλιότερες διοικητικές κρίσεις αλλά και στην περίπτωση των “Χρυσωρυχείων”.

Κατά συνέπεια, μεγάλη υπόθεση η επίσημη επιστροφή του στον Εθνικό σε αυτόν τον ρόλο. Είναι αυτό που λέμε “ο κατάλληλος άνθρωπος στην κατάλληλη θέση”…