Γ’ Εθνική: Αντίπαλος των Θρακιωτών τη νέα σεζόν ο Γιώργος Ζαφειρούδης

Στη Γ΄Εθνική, αντίπαλος της Ασπίδας, του ΓΑΣ Κομοτηνή και της ΑΕ Κομοτηνής, επιστρέφει ο πρωην προπονητής και της Ξάνθης Γιώργος Ζαφειρούδης, που πέρυσι βρισκόταν σε πάγκο ομάδας της Α2 της Νίκης Λευκάδας.

Ο  Ζαφειρούδης θα είναι ο κόουτς στην ομάδα που έφερε το μπασκετ στην Ελλάδα, την ΧΑΝΘ, που κληρώθηκε την περασμένη εβδομάδα να είναι μια από της ομάδες της Θεσσαλονίκης που θα είναι στον όμιλο των τριών της Θράκης.

Οι στόχοι της ΧΑΝΘ για την επόμενη σεζόν είναι υψηλοί και στο πλαίσιο αυτό, ο σύλλογος έδωσε τα ηνία της ομάδας στον Γιώργο Ζαφειρούδη.

Η ανακοίνωση της Χριστιανικής Αδερφότητας αναφέρει:

«Την έναρξη συνεργασίας της με τον επιτυχημένο Έλληνα τεχνικό, Γιώργο Ζαφειρούδη, ανακοινώνει η ΧΑΝΘ. Ο 48άχρονος προπονητής (ο οποίος στο παρελθόν έχει εργαστεί σε Ανατόλια, ΜΕΝΤ, ΙCBS, Ξάνθη, Νίκη Βόλου, Δόξα Λευκάδας) θα ηγηθεί της προσπάθειας που έχει σαν στόχο την επιστροφή της καλαθοσφαιρικής ομάδας μας στη Β’ Εθνική».

Ο ίδιος δήλωσε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που θα συνεργαστώ με έναν ιστορικό σύλλογο όπως η ΧΑΝΘ. Στόχος μας δεν μπορεί να είναι άλλος από αυτόν της επιστροφής της ομάδας στη Β’ Εθνική. Παράλληλα, όμως, το βάρος της προσπάθειας θα πέσει στην αξιοποίηση νεαρών σε ηλικία παιδιών. Η ανάδειξη ταλέντων και η δημιουργία ενός σταθερού κορμού που θα προέρχεται από τα σπλάχνα της ομάδας νομίζω πως είναι μονόδρομος».