Δεν πλήρωσε για Άντριτς ο Εθνικός και κινδυνεύει να τον χάσει μέσα από τα χέρια του από τον Ολυμπιακό!!!

Τον κίνδυνο να χάσει μέσα από τα χέρια του τον Λεό Άντριτς εξαιτίας της μη πληρωμής για τα δικαιώματά του αντιμετωπίζει ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης. Μάλιστα, φέρεται να υπάρχει ενδιαφέρον τα δικαιώματα αυτά να αγοραστούν από τον… Ολυμπιακό.

Με την υπόθεση του ιταλού Ρομπέρτο Πιάτσα να ξεκαθαρίζει τις επόμενες ημέρες και όλα να δείχνουν ότι αναλαμβάνει τον πάγκο της ομάδας, ο Ολυμπιακός στρέφει την προσοχή του στην απόκτηση διαγώνιου και ένα από τα ονόματα που έχουν προταθεί και έχει πέσει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων φέρεται να είναι και αυτό του διεθνή Κροάτη του Εθνικού Λεό Άντριτς.

Πέρυσι ο Άντριτς, που… “έβγαλε μάτια” με την απόδοσή του, δεδομένου του νεαρού της ηλικίας του, υπέγραψε διετές συμβόλαιο με τον Εθνικό. Ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες του ThrakiSportS εξακολουθούν να του οφείλονται τουλάχιστον τρεις μισθοί, την στιγμή που βάσει της νομοθεσίας με την καθυστέρηση ενός μπορεί να αποκτήσει την ελευθέρας του.

Το ζήτημα όμως δεν είναι αυτό, καθώς ο ίδιος ο Άντριτς σε όλους τους τόνους λέει ότι “είναι και παραμένει παίκτης του Εθνικού”, σε όσους σπεύδουν να τον ρωτήσουν σχετικά, τιμώντας το συμβόλαιο που έχει υπογράψει με τον Εθνικό, έστω και αν κάτι τέτοιο δεν έχει συμβεί με την ομάδα της Αλεξανδρούπολης. Το ζήτημα είναι η ομάδα που έχει τα δικαιώματά του.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Volleyplanet, οι «κυανόλευκοι» του Έβρου εξ αιτίας των διοικητικών και οικονομικών προβλημάτων που αντιμετωπίζουν δεν έχουν προβεί στην απόκτηση των δικαιωμάτων του Άντριτς από την Καστέλα Μλάντοστ. Έτσι, ακόμα και αν ο παίκτης έχει συμβόλαιο με τον Εθνικό, οποιαδήποτε ομάδα θέλει μπορεί να αγοράσει τα δικαιώματά του και να τον αποκτήσει!

Σύμφωνα λοιπόν με το ρεπορτάζ του Volleyplanet, οι «ερυθρόλευκοι» του Πειραιά εξετάζουν πολύ σοβαρά την περίπτωση να αγοράσουν τα δικαιώματα του 21χρονου από την ομάδα της Κροατίας, είτε ως επένδυση για το μέλλον (οπότε και θα παραχωρηθεί δανεικός σε άλλη ομάδα για να «ψηθεί»), είτε υπολογίζοντάς τον ακόμη και για την φετινή χρονιά (αφού άλλωστε απέδειξε ότι μπορεί να ανταπεξέλθει σε υψηλό επίπεδο).

Ο Άντριτς αυτή τη στιγμή βρίσκεται στην πατρίδα του πραγματοποιώντας το βασικό στάδιο προετοιμασία του με την Κροατία εν όψει της συμμετοχής της στο European League. Ως γνωστόν, διατηρεί δεσμό με την αθλήτρια της Νίκης Αλεξανδρούπολης Εύα Νικολαϊδου και σύμφωνα με το Volleyplanet “δεν είναι αρνητικός στο ενδεχόμενο να υπογράψει στον Ολυμπιακό”.

Αν συμβεί αυτό, θα πρόκειται για μεγάλη απώλεια για τον Εθνικό. Βέβαια, υπάρχει και το ενδεχόμενο να επικρατήσει το σενάριο περί δανεισμού του και σε αυτήν την περίπτωση το ρεπορτάζ αναφέρει ότι δεν  αποκλείεται οι Πειραιώτες να επιλέξουν τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης ως ομάδα που θα συνεχίσει την καριέρα του μιας και έχει εγκλιματιστεί απόλυτα στην πόλη του Έβρου.

Σε κάθε περίπτωση, η ουσία είναι ότι ο Εθνικός λόγω δικών του καθυστερήσεων και λαθών κινδυνεύει να χάσει μέσα από τα χέρια του τον Άντριτς και αυτός να καταλήξει από το πουθενά, φθηνά και εύκολα, στον Ολυμπιακό…