Ομολογία – σοκ από τον Νίκο Ουσταμπασίδη για την αποτυχία του ΠΑΟΚ! Στους ομίλους απευθείας ο Αστέρας Τρίπολης!!!

Ο ΠΑΟΚ απέτυχε (και) στην Τρίπολη, ηττήθηκε από τον Αστέρα και με την ολοκλήρωση των πλέι οφ της Super League έμεινε τελικά στην τέταρτη θέση του γκρουπ και πέμπτη συνολικά στο πρωτάθλημα, κάτι που σημαίνει ότι χωρίς σχεδόν ανάσα οι παίκτες θα πρέπει να ξεκινήσουν προετοιμασία για να συμμετάσχουν σχεδόν σε έναν μήνα στα προκριματικά του Europa League.

Ο αλεξανδρουπολίτης τεχνικός Νίκος Ουσταμπασίδης, που ξεκίνησε την σεζόν από τον Εθνικό, πέρασε στο Σουφλί και κατέληξε βοηθός του Γιώργου Γεωργιάδη στον ΠΑΟΚ το τελευταίο τρίμηνο, ήταν αυτός που κλήθηκε να βγάλει τα κάστανα από την φωτιά και την ώρα που κανείς δεν είχε όρεξη για δηλώσεις, να βγει μπροστά και να μιλήσει  στην κάμερα της Nova μετά το 1-0 και από τον Αστέρα Τρίπολης.

Στην ερώτηση τι έφταιξε για όλη την αποτυχία, δεν έκρυψε τα λόγια του και χωρίς να εξαιρέσει και τον εαυτό του (αν και είναι προφανές ότι δεν μπορεί να φέρει ευθύνη) ανέφερε: «Δεν είναι τώρα ώρα για απολογισμό. Το μόνο σίγουρο είναι ότι συμμετείχαν στην ομάδα από την αρχή μέχρι και το τέλος απέτυχαν. Το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε είναι να ζητήσουμε συγνώμη από τον κόσμο για την μεγάλη απογοήτευση που τους δώσαμε».

Πλέον ο Αστέρας Τρίπολης καταλαμβάνοντας την δεύτερη θέση στα πλέι οφ και τρίτη στο πρωτάθλημα, εξασφαλίζει την απευθείας έξοδο στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ, όπου θα βρεθεί για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά. Ο Ατρόμητος που κέρδισε με γκολ του Κατσουράνη 1-0 τον Παναθηναϊκό θα παίξει στα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ, ενώ ο ΠΑΟΚ θα κληθεί να δώσει δύο προκριματικούς για να μπορέσει να περάσει στους ομίλους.

Την θέση στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ είναι γνωστό ότι έχει καταλάβει εδώ και μια εβδομάδα και μαθηματικά ο Παναθηναϊκός, ενώ απευθείας στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ θα αγωνιστεί ο Ολυμπιακός ως πρωταθλητής.