Photos: Το άλμπουμ του Λουτσιάνο από την επίσκεψη στα… ενδότερα της νέας πρωταθλήτριας Ευρώπης Μπαρτσελόνα

Η Μπαρτσελόνα είναι πανάξια πρωταθλήτρια Ευρώπης για την σεζόν 2014-2015! Στον μεγάλο τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ στο Ολυμπιακό Στάδιο του Βερολίνου κέρδισε με σκορ 3-1 μετά από ένα αρκετά χορταστικό παιχνίδι την Γιουβέντους και ανέβηκε για πέμπτη φορά στην ιστορία της στον θρόνο της Ευρώπης και τέταρτη την τελευταία δεκαετία, εκτοπίζοντας από αυτόν την «βασίλισσα – αιώνια αντίπαλο» Ρεάλ.

Ένας από τους λίγους ανθρώπους που μπορεί να καμαρώνει ότι είχε την ευκαιρία λίγες ημέρες πριν την κατάκτηση του τρεμπλ από τους Καταλανούς να βρεθεί στις εγκαταστάσεις της Μπάρτσα, να επισκεφθεί τα ενδότερα της κορυφαίας ομάδας ποδοσφαίρου της εποχής μας, να παρακολουθήσει τις προπονήσεις τους και φυσικά να φωτογραφηθεί με τους νέους πρωταθλητές Ευρώπης είναι ο Λουτσιάνο Ντε Σόουζα.

Ο πρώην ποδοσφαιριστής της Ξάνθης μαζί με έναν έτερο βραζιλιάνο που έχει γράψει ιστορία με την φανέλα της θρακιώτικης ομάδας, τον Βεριντιάνο Μαρτσέλο, βρέθηκαν πριν από δύο εβδομάδες στην Βαρκελώνη.  Είδε τους αγώνες της Μπάρτσα με την Βαγιαδολίδ και την Ντεπορτίβο Λακορούνια στο Καμπ Νου, έζησε από μέσα το μεγάλο αντίο που ετοίμασαν οι φίλαθλοι της ομάδας στον Τσάβι, αλλά συνάντησε και παλιούς γνωστούς.

“Μια παρα πολύ σημαντική εβδομάδα για την καριερα μου,ήθελα να ευχαριστήσω θερμά την fc Barcelona για προσοχή και την ευγενια προς το πρόσωπο μου”, σχολίασε στο facebook ο Λουτσιάνο ανεβάζοντας τις φωτογραφίες με τις διασημότητες του παγκοσμίου ποδοσφαίρου, που έκαναν το απόλυτο παίρνοντας μετά το πρωτάθλημα και το κύπελλο και το Τσάμπιονς Λιγκ – επιβεβαιώνοντας την ανωτερότητά τους.

Μάλιστα, στο αθλητικό κέντρο της Μπαρτσελόνα και καθώς παρακολουθούσε την προπόνηση, ο Λουτσιάνο είδε να κάθεται δίπλα του ο Ροκάρντο Κόστα, πρώην γυμναστής στην ομάδα του την Βραζιλία, την Κορίνθιας, ο οποίος τυγχάνει σήμερα να μένει μόνιμα στην Βαρκελώνη και να είναι ο προσωπικός γυμναστής του Νεϊμάρ, του ανθρώπου που με το γκολ του σφράγισε τον 60ο τελικό του Κυπέλλου Πρωταθλητριών Ομάδων Ευρώπης.

“Ακριβώς μετά από 23 χρόνια,τελείως τυχαία έκατσε δίπλα μου στο αθλητικό κέντρο τις Μπαρτσελονα την ώρα που παρακολουθουσα την προπόνηση,αυτός! Με κοίταξε τον κοίταξε και κάποια στιγμή με ρώτησε αν ήμουν ο Λουτσιάνο,πραγματικά χάρηκα πάρα πολύ,γιατί το συνάντησα μετά από πολλά χρόνια και επίσης χάρηκα ακομα πιο πολύ όταν μου είπε ότι ζει στην Βαρκελώνη και είναι ο προσωπικός γυμναστής του Neymar. Δεν είναι τυχαίο,φανταστικός επαγγελματία και γυμναστική με παρα πολλές γνώσεις”, σχολίασε ο Λούτσι.

Απολαύστε το προσωπικό photo album του πρώην παίκτη της Ξάνθης από τα… ενδότερα των νέων πρωταθλητών Ευρώπης, που μόλις πριν λίγες ημέρες είχε την ευκαιρία να δει, να απολαύσει, να θαυμάσει από κοντά…