Ούτε η Μπάρτσα με τη Γιούβε! Αυτοί κυνηγούν το τρεμπλ, ο Νέστος πήρε 5η κούπα σε τρεις μήνες!!!

Απίστευτο κατόρθωμα για τον Νέστο Χρυσούπολης που κατέκτησε την πέμπτη του κούπα στην σαιζόν (πρωτάθλημα ΕΠΣ Καβάλας, Κύπελλο ΕΠΣ Καβάλας, Κύπελλο Ερασιτεχνών, πρώτη θέση στα μπαράζ ανόδου και Σούπερ Καπ). Η φοβερή και τρομερή ομάδα του Νίκου Καραμπετάκη διέλυσε τα Τρίκαλα που πριν λίγες μέρες εξασφάλισαν την άνοδο τους στην Football League, επικρατώντας με 3-0 στον τελικό του Σούπερ Καπ των Κυπελλούχων Ερασιτεχνών και Γ’ Εθνικής που διεξήχθη στο Αιγίνιο.

Η ομάδα του Νίκου Καραμπετάκη έχοντας στην βασική ενδεκάδα τους πέντε από τους έξι Ξανθιώτες πέτυχε μια ιστορική νίκη, σπάζοντας όλα τα ρεκόρ, πέμπτη κούπα στην σεζόν, 42 νίκες και 2 ισοπαλίες σε 44 παιχνίδια, ναι καλά διαβάσετε χωρίς ήττα στην σαιζόν!

Η ομάδα της Χρυσούπολης μπήκε από νωρίς πολύ δυνατά και μόλις στο 1’ άνοιξαν το σκορ με τέρμα του Ξανθιώτη μέσου Ρετζέπ Χασάνογλου που εκμεταλλεύτηκε λάθος της άμυνας των Τρικάλων και με πλασέ έκανε ότι και ο Μαχαιρούδης στον τελικό του Κυπέλλου Ερασιτεχνών με την Θύελλα Ραφήνας. Στην συνέχεια του αγώνα χάθηκαν εκατέρωθεν ευκαιρίες με τους Τρικαλινούς να σκοράρουν στο 9’ με τον Τέλλο που ακυρώθηκε ως οφσάιντ. Και ενώ όλα πήγαιναν ευνοϊκά στο τέλος του πρώτου μέρους στο 45’ ο Συμεωνίδης απέβαλε με δεύτερη κίτρινη κάρτα τον Άγγελο Παυλακάκη του Νέστου.

Στην επανάληψη και παρότι έπαιζαν με παίκτη λιγότερο οι παίκτες του Νέστου μπήκαν ξανά πολύ δυνατά, και κατάφεραν στο 53’ να διπλασιάσουν τα τέρματα τους με τον Δεσύλλα να εκτελεί το κόρνερ και με κεφαλιά ο Νίκι Στέρεφ σκοράρει για το 2-0. Και εκεί που κανείς θα περίμενε κανείς να υπάρχει αντίδραση από τους Τρικαλινούς που αγωνίζονται σε υψηλότερη κατηγορία, οι παίκτες του Νέστου άγγιξαν σε δύο προσπάθειες το τρίτο τέρμα με τους Ζγκούρι και Στέρεφ, ότι δεν κατάφεραν οι δύο παίκτες του Νέστου το κατάφερε ο πρώην παίκτης της Skoda Ξάνθη Ντάνιελ Κούτεφ στο 62’ μετά από πάσα του Δεσύλλα. Από εκεί και πέρα η ομάδα της Χρυσούπολης έκανε συντήρηση δυνάμεων, περιμένοντας με μεγάλη αγωνία τη λήξη του αγώνα για να ξεσπάσουν σε πανηγύρια μαζί με τους πολυπληθείς φιλάθλους του Νέστου Χρυσούπολης, που ταξίδεψαν μέχρι το Αιγίνιο της Κατερίνης για να πανυγηρίσουν την ιστορική νίκη και επιτυχία του Νέστου.

Nέστος Χρυσολυπολης(Νίκος Καραμπετάκης): Καραβελίδης, Στέρεφ, Παυλακάκης, Γαμβρέλης, Σιαματάς, Παπαδάτος, Χασάνογλου(76΄Τσέκος), Μαχαιρούδης(46΄Μανούκος), Κούτεφ, Δεσύλλας, Γκατζολάρι (34΄λ.τρ. Ζγκούρι)

A.O.Tρίκαλα(Περικλής Αμανατίδης): Ντάσκας, Σκούπρας, Κουτσόπουλος(11΄λ.τρ. Παπαευθυμίου), Γιώτας, Τέλλος, Βαγγελή(67΄Μηνάς), Καμπλιώνης, Σπάσιτς(46΄Πέντσας), Σαχινίδης, Κέρι, Μοσχάκης