Κάλεσμα Κυλίτση στο ραντεβού με την ιστορία του ΑΟ Ορεστιάδας προς τιμήν του «Αετού» του Έβρου

Όλα είναι έτοιμα στην Ορεστιάδα για την μεγάλη γιορτή στη μνήμη του Νίκου Σαμαρά που θα φιλοξενηθεί του Σάββατο στο παλιό κλειστό της πόλης με τον επετειακό αγώνα μεταξύ της ομάδας του ’85 κόντρα σε αυτή που μεγαλούργησε τη δεκαετία του ’90.

Είναι ένας  αγώνας διαφορετικός από τους άλλους και μοναδικός στην ιστορία του ΑΟΟ, που θα φιλοξενηθεί αυτό το Σάββατο 6 Ιουνίου στο παλιό κλειστό γήπεδο της Ορεστιάδας. Το γνωστό και ως “κλουβί” αναμένεται να ζήσει δόξες του παρελθόντος με την μπάντα να βρίσκεται από νωρίς στις φυσικές της θέσεις και με «μαέστρο» τον Γρηγόρη Αποστολίδη να δίνει το έναυσμα και το σύνθημα σε όλους.

Η συμπλήρωση 30 ετών από την πρώτη άνοδο του ΑΟ Ορεστιάδας στην Α1 Κατηγορία αποτέλεσε την καλύτερη αφορμή για την πραγματοποίηση ενός αγώνα μεταξύ των πρωταγωνιστών της ανόδου του ’85 που ανέβασε την ομάδα με τη νέα «γενιά» της δεκαετίας του ’90 όπου έλαμψε το άστρο του Νίκου Σαμαρά. Θα είναι ένας αγώνα στη μνήμη του «αετού» του Ελληνικού βόλεϊ που έφυγε τόσο νωρίς και άδικα από κοντά μας.

Φίλοι και συμπαίκτες του «Σαμ» θα φορέσουν εκ νέου τα «πράσινα» και θα δώσουν την ευκαιρία στους φιλάθλους του ΑΟΟ να θαυμάσουν ξανά αυτούς που αποτελούν την ιστορία της ομάδας.Ο πρωτεργάτης της μεγάλης συνάντησης, ο πρώην αθλητής και προπονητής του Αθλητικού Ομίλου Ορεστιάδας Γιάννης Κυλίτσης αποδεικνύοντας την μεγάλη αγάπη του για τον Σύλλογο του Έβρου με ποστάρισμά του στο Facebook μίλησε για το σημαντικό παιχνίδι υπογραμμίζοντας τα εξής:

«Σάββατο 6 Ιουνίου, στο παλιό κλειστό, το περίφημο “κλουβί” στην Ορεστιάδα, θα ξυπνήσουν μνήμες του παρελθόντος πριν 30 χρόνια. Θα αναβιώσουν εικόνες ,μέσα στο γήπεδο από τους παίκτες της γενιάς του 1985, αγωνιζόμενοι εναντίον των νεοτέρων της γενιάς 1990 και μετά. Τις δυο ομάδες θα καθοδηγήσει και πάλι από τον πάγκο όπως και τότε ο “Δάσκαλος” μας Γ. ΚΑΜΠΕΡΙΔΗΣ.

Θα γιορτάσουμε όλοι μαζί τα 30 χρόνια από τότε που ανέβηκε η ομάδα στην Α Εθνική, αλλά κυρίως για να τιμήσουμε όλοι εμείς μαζί τον “ΑΕΤΟ” μας , τον Νικόλα μας που πέταξε πολύ νωρίς μακριά μας. Να είστε όλοι εκεί, μαζί μας, όπως παλιά, μαζί με την περίφημη μπάντα μας».