Φεύγει ο Κυριακίδης από την Ξάνθη! Γερό μπάσιμο από Βέροια, φήμες και για ενδιαφέρον της ΑΕΚ!!!

Έναν από τους πολυτιμότερους παίκτες της περσινής χρονιάς φαίνεται πως χάνει η Ξάνθη, καθώς όπως όλα δείχνουν, χωρίζουν οι δρόμοι της Ξάνθης και του Δημήτρη Κυριακίδη, με τις δύο πλευρές να μην τα βρίσκουν στα οικονομικά. Έτσι, ο τερματοφύλακας από την Χρυσούπολη ήδη  μελετά κάποιες προτάσεις που έχει στα χέρια του.

Ο 29χρονος γκολκίπερ, που το συμβόλαιο του λήγει στις 30 Ιουνίου, συζήτησε με τους ανθρώπους της Ξάνθης αλλά το οικονομικό χάσμα των δύο πλευρών  είναι σημαντικό και όπως όλα δείχνουν, αποτελεί τον λόγο που δεν τα βρήκαν οι δύο πλευρές. Έτσι ο Κυριακίδης είναι ελεύθερος να αναζητήσει το νέο ποδοσφαιρικό του προορισμό έπειτα από δύο χρόνια στην Ξάνθη.

Ο Δημήτρης Κυριακίδης αποκτήθηκε το καλοκαίρι του 2013 με ελεύθερη μεταγραφή από τον Λεβαδειακό, και έπειτα από δύο χρονιές στην ομάδα της Θράκης ήδη βρίσκεται σε συζητήσεις με άλλες ομάδες για να συνεχίσει την καριέρα του.

Πρωινά δημοσιεύματα μάλιστα τον φέρνουν σε διαπραγματεύσεις με την ομάδα της Βέροιας, με καταλυτικό ρόλο να παίζει ο… κοντοχωριανός του Ζήσης Βρύζας, που ως γνωστόν ανέλαβε τεχνικός διευθυντής στην ομάδα της Ημαθίας.

Επειδή ωστόσο είναι ούτως ή άλλως αβέβαιο το μέλλον της Βέροιας στην κατηγορία, δημοσιεύματα από την Αθήνα τον φέρνουν στο στόχαστρο και της ΑΕΚ, αλλά και άλλων ομάδων της Super League, που καλοβλέπουν έναν εκ των κορυφαίων γκολκίπερ του περσινού πρωταθλήματος…