Δημοσίευμα για κόντρα Ξάνθης με ΠΑΟΚ για τον (ιδιαίτερα αλμυρό) ρουμάνο διεθνή Μπούμπα

Αλλο ένα σενάριο μεταγραφικού χαρακτήρα έρχεται στο φως της δημοσιότητας από την Ρουμανία, με προτάσεις από δύο ελληνικές ομάδες ανάμεσά τους και τη Ξάνθη για τον 21χρονο Ρουμάνο διεθνή μεσοεπιθετικό Κλαούντιο Μπούμπα.

Σύμφωνα με όσα υποστηρίζει η ρουμανική ιστοσελίδα “prosport.ro”, ο ΠΑΟΚ και η Ξάνθη έχουν καταθέσει προτάσεις για την απόκτηση του Κλαούντιου Μπούμπα.

Πρόκειται για 21χρονο μεσοεπιθετικό της Τάργκου Μούρες (παίζει και στα άκρα και στον άξονα) που αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του ρουμανικού ποδοσφαίρου.

Για τον Μπούμπα, ο ΠΑΟΚ του Ραζβάν Ρατς και η Ξάνθη του Ραζβάν Λουτσέσκου έχουν καταθέσει προτάσεις που δεν ξεπερνούν το μισό εκατομμύριο ευρώ, ενώ η η ρουμανική ομάδα θέλει περίπου 750.000 για να τον παραχωρήσει, ποσό ιδιαίτερα υψηλό ακόμα και για τον ΠΑΟΚ του Σαββίδη, πόσω μάλλον για την Ξάνθη όπου μόνο στη σφαίρα της επιστημονικής φαντασίας μπορεί να δοθεί.

Όπως σημειώνεται, πρόσφατα απορρίφθηκε πρόταση από ρωσική ομάδα, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι ο παίκτης είχε πάρει μεταγραφή στην Άστρα Γκιουργκίου που χάλασε σε λιγότερο από ένα μήνα λόγω αθέτηση της συμφωνίας.

Ο Μπούμπα είναι διεθνής με όλες τις εθνικές ομάδες της Ρούμανίας (και την Ανδρών στην οποία κλήθηκε για πρώτη φορά από τον πρώην εκλέκτορα και της Εθνικής Ελλάδος Άνχελ Ιορντανέσκου), ενώ μέσα στο 2015 μετρά 13 συμμετοχές, 5 γκολ και 3 ασίστ. Αξίζει να σημειωθεί ότι το 2012 πέρασε και από τις Ακαδημίες της Ρόμα.