Video: Η γκολάρα του Δημήτρη Σουάνη από την σέντρα σε βάρος της ΑΕΚ

Το ρολόι σημάδευε το 81ο λεπτό της αναμέτρησης του “Γ. Καμάρας”μεταξύ του Απόλλωνα Σμύρνης και της ΑΕΚ για τα πλέι οφ της Football League, όταν ο πρώην παίκτης της Ξάνθης και του Πανθρακικού Δημήτρης Σουάνης είδε εκτός εστίας τον Καραγκιολίδη και με πολύ μακρινή λόμπα έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του (3-2).

Τελικά οι δυο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες 3-3 και μοιράστηκαν από έναν βαθμό, μετά από… ματσάρα. Στο 24′ και μετά από ήδη δύο χαμένες ευκαιρίες, με συστημένη σέντρα του Βασιλαντωνόπουλου ο Τζιώρας που με κεφαλιά από το ύψος του δεύτερου δοκαριού έδωσε το προβάδισμα στον Απόλλωνα. Η ΑΕΚ βρήκε τρόπο να απαντήσει, αφού στο 37′ με κοντινή προβολή του Κρισάντους. Ωστόσο ο Απόλλων έκλεισε το πρώτο μέρος μπροστά στο σκορ με τον Ανγκούλο να κάνει το 2-1.

Η ΑΕΚ ισοφάρισε σε 2-2 και πάλι με τον Κρισάντους, ο οποίος στο 77′ δέχθηκε τη μπαλιά από τον Αραβίδη και με ωραία περιστροφή και σουτ από την μικρή περιοχή πέτυχε το γκολ. Για τρίτη φορά οι γηπεδούχοι απάντησαν και πήραν κεφάλι στο σκορ με το εκπληκτικό γκολ του Σουάνη στο 81′ αλλά η ΑΕΚ βρήκε το σθένος και τον τρόπο να ισοφαρίσει για τρίτη φορά, με τον Μπαρμπόζα στο 88′ να διαμορφώνει το 3-3.

Στα άλλα ματς ο Ηρακλής εξασφάλισε και αυτός, μετά την ΑΕΚ, την άνοδό του στην Super Legue μετά την εκτός έδρας ισοπαλία με 1-1 την Παναχαϊκή ενώ στο άλλο ματς η Λάρισα νίκησε με 3-0 τον Ολυμπιακό Βόλου. Η ΑΕΚ έχει 27 βαθμούς, ο Ηρακλής 23 και ανεβαίνουν ενώ ακολουθούν ο Απόλλων Σμύρνης με 14, η Λάρισα με 12, η Παναχαϊκή με 5 και ο Ολυμπιακός Βόλου με 4.

Απολαύστε την γκολάρα του Σουάνη…