Σύννεφα στον Πανθρακικό! Δημοσίευμα για “υποσχέσεις χωρίς αντίκρισμα & διστακτικότητα παικτών για ανανεώσεις”

“Έντονη δυσαρέσκεια υπάρχει στους παίκτες του Πανθρακικού με την ασυνέπεια της διοίκησης όσον αφορά τις πληρωμές”.

Αυτό υποστηρίζει σε ενυπόγραφο δημοσίευμά του το a-sports, σε άρθρο του με τον τίτλο “Δεν βλέπουν το χρώμα του χρήματος στον Πανθρακικό”.

Η ίδια ιστοσελίδα είχε δημοσιεύσει και πριν από μερικές εβδομάδες ότι πως αρκετοί ποδοσφαιριστές περίμεναν να δουν το χρώμα του χρήματος μετά το τέλος της σεζόν, αλλά “αυτό που ακούν από τους διοικούντες είναι να τους πηγαίνουν από μέρα σε μέρα”.

Όπως αναφέρεται στο ρεπορτάζ, “η διοίκηση δυσκολεύεται να είναι συνεπής τη στιγμή που υπάρχουν παίκτες στους οποίους οφείλονται χρήματα και από την περσινή σεζόν. Αυτός είναι και ο λόγος για τον οποίο δυσκολεύουν πάρα πολύ οι ανανεώσεις”.

Όπως έχει γράψει και το ThrakiSportS, Κάσες και Μπαϊκαρά ήταν οι πρώτοι στη λίστα, δεδομένου ότι μόνο δύο ανανεώσεις επιτρέπονται λόγω της μη αδειοδότησης, όμως. Ωστόσο, ακόμη και η περίπτωση του δεύτερου που θεωρείτο πιο… εύκολη, έχει τραβήξει αρκετά με αποτέλεσμα να κυκλοφορούν φήμες ακόμα και για επιστροφή του στην Ξάνθη, ιδιαίτερα μετά και την δική του δήλωση ότι δεν θα είχε πρόβλημα για κάτι τέτοιο.

Ο Τσουμάνης έχει αποχαιρετίσει, σύμφωνα με το a-sports δεν μένουν ούτε οι Τζάνης και Εμπό, ενώ εκτιμάται ότι και ο Ρομέου δύσκολα θα πειστεί. Παράλληλα, σε άλλο ρεπορτάζ της ιστοσελίδας, αναφέρεται ότι η προετοιμασία τελικά θα γίνει εν Ελλάδι και όχι στην Βουλγαρία.

“Ο μόνος που παρουσιάζεται θετικός ως τώρα στην ανανέωση είναι ο Ηλιάδης”, αναφέρει το ρεπορτάζ του Αντώνη Τσιράκη, ενώ προσθέτει ότι “και ο Ντιγκινί δεν επεκτείνει το συμβόλαιό του λόγω της κατάστασης που επικρατεί”.