Και τυπικά παρελθόν απο την Skoda Ξάνθη ο Κομεσίδης

Παρελθόν αποτελεί από την Skoda Ξάνθη ο Εβρίτης αμυντικός Δημήτρης Κομεσίδης, με την ΠΑΕ να ανακοινώνει την αποδέσμευση του, επιβεβαιώνοντας της πληροφορίες των τελευταίων ημερών.

Ο 27χρονός αμυντικός μετά από 10χρόνια στην ομάδα της Skoda Ξάνθη, αποκτήθηκε το 2005, ενώ έπαιξε δανεικός στην Ένωση Θράκης(2007-2008) και τον Παναιτωλικό(2008-2009), έχοντας γεμάτες σεζόν και ιδιαίτερα στον Παναιτωλικό με προπονητή τον Νίκο Κεχαγιά είχε εξαιρετική παρουσία. Από το 2009 και έπειτα ο γεννημένος στην Αλεξανδρούπολη στις 2 Φεβρουαρίου του 1988 «Κόμε» μετρά συνολικά 80συμμετοχές(πρωτάθλημα, Κύπελλο, Ευρώπη) με την φανέλα της Ξάνθης ενώ έχει σημειώσει και τρία τέρματα.

Οι κορυφαίες του σεζόν στην ομάδα της Θράκης ήταν τις περιόδου 2011-2012 και 2012-2012 οπού είχε γεμάτες παρουσίες, με 23 συμμετοχές. Ενώ σίγουρα μοναδικές στιγμές στην καριέρα του ήταν η παρουσία του όλα τα Ευρωπαϊκά παιχνίδια της Skoda το 2013 κόντρα σε Λίνγιλντ και Σταντάρ Λιέγης. Φέτος ο Κομεσίδης αγωνίστηκε σε 6παιχνίδια, αγωνιζόμενος για 38λεπτά, ενώ αντιμετώπισε αρκετά προβλήματα τραυματισμών.

Σίγουρα κλείνει ένας κύκλος για τον Αλεξανδρουπολίτη πολυθεσίτη αμυντικό, ενώ στην Ξάνθη έχει αγωνιστεί και ως αμυντικός χαφ πέρα από όλες τις θέσεις της άμυνας, όμως ανοίγει ένας άλλος καθώς δεν θα πρέπει να αποκλείει το γεγονός κανείς πως τη νέα αγωνιστική περίοδο ο Δημήτρης Κομεσίδης μπορεί να βρεθεί αντίπαλος της Skoda στο πρωτάθλημα της Super League, μια και δεν είναι οι λίγες οι ομάδες που είτε παρέμειναν είτε ανέβηκαν τώρα που θα τον ήθελαν στο ρόστερ τους τη νέα ποδοσφαιρική σαιζόν.