Αναχωρεί για φιλικά τεστ στην Τουρκία η Εθνική, μια εβδομάδα πριν πετάξει για Μεξικό

Ολοκληρώνονται στην Θεσσαλονίκη οι τελευταίες προπονήσεις της Εθνικής Ανδρών, η οποία εντός της ημέρας αναμένεται να πετάξει μέσω Αθήνας για την Σμύρνη της Τουρκίας.

Εκεί, από την Πέμπτη 4 Ιουνίου ως και το Σάββατο 6 του μηνός θα αγωνιστεί σε διεθνές φιλικό τουρνουά με την “οικοδέσποινα” ομάδα και την Ισπανία, στο πλαίσιο πάντα της προετοιμασίας της για την πολυαναμενόμενη επιστροφή στο World League, έπειτα από πολυετή απουσία.

Με απολογισμό μία νίκη και μία ήττα στα δυο πρόσφατα φιλικά της με τη Βυλγαρία στη Σόφια, ο ομοσπονδιακός τεχνικός Σωτήρης Δρίκος και ο βοηθός του Κώστας Δεληκώστας θα έχουν τη δυνατότητα να βγάλουν πολύτιμα συμπεράσματα, έχοντας πλέον στη διάθεσή τους και τον πρωταθλητή Ιταλίας με την Τρεντίνο, Μίταρ Τζούριτς.

Υπενθυμίζεται ότι στην Εθνική Ανδρών μετέχουν άλλοι δύο Εβρίτες, ο αρχηγός του Εθνικού Αλεξανδρούπολης Ανέστης Δαλακούρας και ο Ραφαήλ Κουμεντάκης.

Στα μέσα της άλλης εβδομάδας η Εθνική θα αναχωρήσει για το Μεξικό, όπου θα πραγματοποιηθεί η πρεμιέρα του G’ Ομίλου του 3ου γκρουπ του World League στο οποίο μετέχουν Ελλάδα, Μεξικό, Κίνα και Σλοβακία. Το πρώτο τουρνουά του ομίλου θα διεξαχθεί το τριήμερο 12-14 Ιουνίου στο Μεξικό, ενώ το δεύτερο τουρνουά 19-21 Ιουνίου στο Αλεξάνδρειο Μέλαθρο Θεσσαλονίκης.

Το ThrakiSportS, δεδομένης της ισχυρής θρακιώτικης παρουσίας στην Εθνική, θα παρακολουθήσει στενά την προσπάθειά της, όπως κάνει όλα αυτά τα χρόνια…