Στο ίδιο μέρος στη Βουλγαρία το βασικό στάδιο προετοιμασίας Ξάνθης και Πανθρακικού!!!

Στο Πράβετς της Βουλγαρίας, κάπου 70 χιλιόμετρα βορειοανατολικά της Σόφιας, θα πραγματοποιηθεί σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις η προετοιμασία τόσο της Ξάνθης όσο και του Πανθρακικού την φετινή περίοδο.

Οι δύο ομάδες της Θράκης αναμένεται να βρεθούν εκεί στο δεύτερο δεκαπενθήμερο του Ιουλίου, βάζοντας τις βάσεις για τη νέα σεζόν. Ωστόσο ακόμα δεν έχουν υπάρξει επίσημες ανακοινώσεις, καθώς ειδικά για την ομάδα της Κομοτηνής ο προγραμματισμός άργησε να ξεκινήσει και εξετάζονται και άλλες λύσεις.

Το προπονητικό κέντρο του Πράβετς θεωρείται ίσως το κορυφαίο που υπάρχει στην Βουλγαρία και τα προηγούμενα χρόνια ήταν αρκετές οι ελληνικές ομάδες που το προτίμησαν. Φέτος αναμένεται να βρεθεί εκεί εκτός από τις δύο θρακιώτικες ομάδες και ο Πλατανιάς, όπως αναφέρουν τα haniotika-nea.

Η κρητική εφημερίδα μάλιστα δεν αποκλείει το ενδεχόμενο να κλειστεί φιλικό ανάμεσα σε Ξάνθη και Πλατανιά κατά την περίοδο που θα προετοιμάζονται οι δύο ομάδες στην Βουλγαρία, εφόσον πράγματι συμπέσουν οι ημερομηνίες. Ωστόσο, όπως προαναφέραμε, είναι εξαιρετικά πιθανό να βρεθεί εκεί και ο Πανθρακικός.

Υπενθυμίζεται ότι ο Πανθρακικός πέρυσι πραγματοποίησε το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του στην Πολωνία, αλλά για πολλά χρόνια προετοιμαζόταν στο παρελθόν σε βουλγαρικό έδαφος. Η Ξάνθη συνήθως προτιμούσε τις εγκαταστάσεις των Πηγαδίων, αλλά ο Λουτσέσκου ζήτησε να πάνε εκτός των τειχών.