Χρυσό σε αγώνα πήλινου στόχου στη Σκύδρα σε γυναίκα σκοπευτή του Ωρίωνα Κομοτηνής

Η Χρύσα Νάνου κατέκτησε την πρώτη θέση στο αγώνισμα Sporting του πήλινου στόχου στην κατηγορία γυναικών, σε αγώνες σκοποβολής που διεξήχθησαν στην Σκύδρα.

Η Νάνου, αν και κάτοικος πλέον της Χρυσούπολης Καβάλας, αγωνίστηκε με τα χρώματα της Κομοτηνής, εκπροσωπώντας τον σκοπευτικό σύλλογο Ωρίων.

Ο Ωρίων ήταν ο πιο διάσημος κυνηγός στην ελληνική μυθολογία, γιος της Γης, ξακουστός για την ομορφιά του, που γυρνούσε τα βουνά με το χάλκινο ρόπαλό του και σκότωνε αγρίμια.

Η Χρύσα Νάνου ήταν η μοναδική γυναίκα που συμμετείχε και διακρίθηκε στους αγώνες σκοποβολής που πραγματοποιήθηκαν στη Σκύδρα.

Συγκεκριμένα, κατέκτησε την πρώτη θέση στο περιφερειακό κύπελλο compak sporting Ελλάδας στην κατηγορία γυναικών.

«Συμμετέχω σε διάφορους αγώνες που διοργανώνονται κατά καιρούς. Είναι ένα χόμπι, ανήκω στον σκοπευτικό όμιλο Κομοτηνής και από εκεί ξεκίνησα. Έμεινα επί 16 χρόνια στην Κομοτηνή, είμαι και κυνηγός 11 χρόνια, οπότε γι΄ αυτό ξεκίνησα», ανέφερε η Χρύσα Νάνου στην εφημερίδα “Χρόνος”.

Οι αγώνες ήταν πανελλήνιου επιπέδου και συμμετείχαν δεκάδες αθλητές. «Ήταν πολύ ωραία η διοργάνωση, είναι η τέταρτη φορά που παίρνω μέρος και ήταν πολύ καλή εμπειρία. Θέλω να ξαναζήσω το κλίμα τέτοιων αγώνων», ανέφερε.