Σε τριπλό ταμπλό ο Μπαϊκαρά! Η ανανέωση στον Πανθρακικό, η επιστροφή στην Ξάνθη και… η Τουρκία

Σε τριπλό ταμπλό δείχνει να κινείται αυτήν την περίοδο ο Ντενίζ Μπαϊκαρά αναφορικά με την συνέχιση της καριέρας του, καθώς το συμβόλαιο με τον Πανθρακικό έληξε και δεν έχει ανανεωθεί.

Πρώτη προτεραιότητα θεωρητικά έχει η ομάδα της Κομοτηνής, που σύμφωνα με πληροφορίες τον έχει ψηλά στην λίστα των (δύο όλων κι όλων) ανανεώσεων που επιθυμεί να κάνει. Ο Ντενίζ Μπαϊκαρά έχει ταυτιστεί τα τελευταία χρόνια με την ομάδα, αποτέλεσε άλλωστε και τον αρχηγό της σε αρκετά παιχνίδια ενώ αποτελεί και έναν σημαντικό συνδετικό κρίκο με την μουσουλμανική μειονότητα που δίνει και αυτή δυναμικό παρών στους εντός έδρας αγώνες της ομάδας.

Ωστόσο, οι μέχρι στιγμής διαπραγματεύσεις δεν έχουν καταλήξει κάπου και ήδη έχουν αρχίσει να κυκλοφορούν φήμες περί επιστροφής του στην Ξάνθη. Η ομάδα της Skoda δεν έχει διαρρεύσει από την πλευρά της το παραμικρό, αλλά ο ίδιος ο παίκτης άναψε… φωτιές με πρόσφατες δηλώσεις του, σύμφωνα με τις οποίες δεν θα είχε κανένα απολύτως πρόβλημα να επιστρέψει στην Ξάνθη – όπου άλλωστε μένει μόνιμα αυτός και η οικογένειά του, αλλά και δραστηριοποιείται επιχειρηματικά.

Πρόσφατα στην Κεντρική Πλατεία της Ξάνθης άνοιξε το καφέ – μπαρ του Ντενίζ που φέρει το όνομα “Monumento” και ήδη έχει γίνει στέκι. Παράλληλα όμως με αυτήν την κίνηση, ο Μπαϊκαρά σε πρόσφατες δηλώσεις του άφησε ορθάνοιχτο το ενδεχόμενο να επιστρέψει στην Skoda Ξάνθη, αποκαλύπτοντας μάλιστα ότι οι σχέσεις του με τον Χρήστο Πανόπουλο είναι πλέον άριστες κι έχουν μιλήσει μαζί. Ωστόσο είναι άγνωστο αν του έχει κατατεθεί επίσημα πρόταση από την ομάδα.

Στην φωτογραφία από το νέο μαγαζί του Μπαϊκαρά, τον βλέπετε μαζί με τον γνωστό ξανθιώτη φωτορεπόρτερ Κυριάκο Κεσίσογλου αλλά και τον τούρκο μάνατζέρ του, ονόματι Ερκάν Σερκάν, ο οποίος λέγεται ότι του έφερε και σημαντικές προτάσεις από την Τουρκία για να επιστρέψει στα πάτρια εδάφη. Ο Μπαϊκαρά για την ώρα δεν απορρίπτει τίποτα, αλλά είναι προφανές ότι μετά και το επιχειρηματικό του άνοιγμα, έχει ως προτεραιότητα την παραμονή του στην Θράκη.