Φινάλε με αγωνία για την άνοδο στη Γ’ Εθνική για Χρυσούπολη και Άβατο (17:00, LIVE ThrakiSportS)

Η κρίσιμη ημέρα για την άνοδο μέσω μπαράζ στη Γ’ Εθνική έφτασε αν και κανείς δεν περίμενε ότι η αγωνία θα έφτανε μέχρι τέλους μετα το εντυπωσιακό ξεκίνημα του Νέστου.

Το απόγευμα διεξάγεται η έκτη και τελευταία αγωνιστική για το μίνι πρωτάθλημα των πρωταθλητριών ΕΠΣ που μπορεί να σημάνει και τον πρωταθλητή που θα ανέβει στην Γ’ Εθνική.

Αυτός θα είναι ο Νέστος Χρυσούπολης στην περίπτωση που νικήσει στην έδρα του την ΑΕ Διδυμοτείχου, ανεξαρτήτως του αποτελέσματος στην Κομοτηνή ανάμεσα στην Δόξα Προσκυνητών και τον Άρη Αβάτου. Μπορεί να είναι όμως ακόμα και στην περίπτωση που δεν κερδίσει ο Νέστος (κάτι δύσκολο απέναντι στην αποδυναμωμένη και αδιάφορη ΑΕΔ), αν την ίδια στιγμή έχει απώλεια βαθμών η πρωταθλήτρια της ΕΠΣ Ξάνθης στην Ροδόπη.

Ο Νέστος μπαίνει στην τελευταία στροφή με ένα μόλις βαθμούς διαφορά από το Άβατο, ενώ έχει και το πλεονέκτημα σε περίπτωση ισοβαθμίας. Συγκεκριμένα ο Νέστος Χρυσούπολης έχει 11 βαθμούς, ο Άρης Αβάτου 10, η Δόξα Προκυνητών 3 και η ΑΕ Διδυμοτείχου 2.

Το παιχνίδι της Χρυσούπολης ορίστηκε να διευθύνει ο Σταμάτης Μαλιχιτούδης, με βοηθούς τους Ηλία Παπαδόπουλο και Αθανάσιο Χαδημόγλου επίσης της ΕΠΣ Μακεδονίας. Στην αναμέτρηση της Κομοτηνής οπού η Δόξα Προσκυνητών θα υποδεχτεί τον Άρη Αβάτου, ορίστηκε ο Δημήτρης Καραντώνης, με βοηθούς τους Στέφανο Παρασίου και Κώστα Πάντση της ΕΠΣ Ημαθίας.

Οι αγώνες Δόξα Προσκυνητών – Άρης Αβάτου και Νέστος Χρυσούπολης – ΑΕ Διδυμότειχου θα ξεκινήσουν και οι δύο στις πέντε το απόγευμα και θα έχουν live κάλυψη από το ThrakiSportS.