Τέλος ο Καμαράκης από την Ελευθερούπολη

Οριστικά παρελθόν αποτελεί ο πρώην τεχνικός του ΓΑΣ Κομοτηνη και Ξάνθης Στάθης Καμαράκης από τον πάγκο της Ελευθερούπολης, με φήμες να τον φέρνουν στην Αγία Βαρβάρα, αντίπαλο του ΓΑΣ, της Ασπίδας και της ΑΕ Κομοτηνής στη Γ’ Εθνική.

Το διαζύγιο είναι συνεναιτικό, ενώ με ανακοίνωση ο ΓΣΕ ευχαριστεί τον Σερραίο τεχνικό, για τη μεταξύ τους συνεργασία τη σεζόν που πέρασε, καθώς θεωρεί ότι ήταν και μια μεγάλη τιμή για το σύλλογο, η παρουσία του, στην ομάδα της Ελευθερούπολης.

Ο Καμαράκης ανέλαβε τον Νοέμβριο την Ελευθερούπολη μετά τον Ερμή Λαγκαδά και οδήγησε την ομάδα σε παραμονή στη Γ΄Εθνική.

Ο επόμενος σταθμός της καριέρας του Στάθη Καμαράκη, μάλλον θα είναι η Αγία Βαρβάρα. Οι συζητήσεις ανάμεσα στις δυο πλευρές, έχουν προχωρήσει. Μάλλον αναμένεται εντός των ημερών, να ανακοινωθεί η συνεργασία ανάμεσα στις δυο πλευρές.

Η ανακοίνωση της ομάδας:
“Ο ΓΣ Ελευθερούπολης ανακοινώνει τη λήξη της συνεργασίας του με τον Στάθη Καμαράκη. ΤΟ ΔΣ ευχαριστεί το Σερραίο τεχνικό για την προσφορά του και του έυχεται καλή συνεργασία στην καριέρα του. ήταν τιμή για τον σύλλογο που συνεργάστηκε με έναν προπονητή τέτοιου βεληνηκούς, ο οποίος φεύγοντας αφήνει μόνο φίλους. Η πόρτα της ομάδας θα είναι πάντα ανοιχτή για αυτόν, για οποιαδήποτε συνεργασία στο μέλλον”.