Παρέμεινε(και) σε Ξανθιώτικα χέρια ο τίτλος του πρωταθλητή Κ17!!!

Ο Ολυμπιακός ήταν ο μεγάλος νικητής του τελικού του πρωταθλήματος Κ17 της Super League, κερδίζοντας με 1-0 τον ΠΑΟΚ με τρομερό γκολ του Χρήστου στο 82’ ως αλλαγή πέρασε ο Ξανθιώτης μέσος των «ερυθρολεύκων» Γιώργος Ξενιτίδης.

Οι Πειραιώτες σε αντίθεση με τον περσινό τελικό που γνώρισαν την ήττα από την Ξάνθη, κατάφεραν να κερδίσουν τον ΠΑΟΚ με 1-0, παίρνοντας ρεβάνς για τον χαμένο τελικό των Κ15. Αξίζει να σημειώσουμε πως στο 80’ και ενώ το σκορ ήταν 0-0 πέρασε στο παιχνίδι ο Ξανθιώτης μέσος του Ολυμπιακού Γιώργος Ξενιτίδης, που έφερε γούρι στην ομάδα του καθώς λίγα λεπτά αργότερα με εκπληκτικό τέρμα του Χρήστου οι «ερυθρόλευκοι» πέτυχαν το νικητήριο τέρμα. Αυτό είναι το δεύτερο πρωτάθλημα που κατακτά με τον Ολυμπιακό ο Ξενιτίδης, καθώς πέρσι αναδείχτηκε πρωταθλητής με τα Κ15 και φέτος με τα Κ17.

Ολυμπιακός (Μαυρογενίδης): Γαβαλάς, Μπέτσας, Φουάσης, Νικολάου, Ρέτσος, Χρήστου, Τζουμάκης (Τσιλίκης 55΄), Λάμπρου (Θυμιανός 90+4΄), Βάρκας (Κολτσίδας 90΄), Κηπουρός (Ξενιτίδης 80΄), Κιρτζιαλίδης (Κούγιος 58΄)

ΠΑΟΚ (Τασούλης): Σιαμπάνης, Χαραλαμπίδης (Παπαθανασίου 65΄), Αηδονίδης, Λιάπτσης, Δημητρίου, Κυριλλίδης, Αργυρίου (Καπρέτσος 59΄), Μίσκοβιτς, Κωνσταντίνου, Χατζηδίμπας (Ευθυμίου 16΄- Κουτούσης 85΄), Ματθαίου