Μήνυμα… αποχώρησης του Χαριτωνίδη από την Δόξα Δράμας

Δεν θα συνεχίσει να φορά τη φανέλα της Δόξα Δράμας και τη νέα ποδοσφαιρική σεζόν ο Ξανθιώτης αμυντικός Λάζαρος Χαριτωνίδης, όπως γνωστοποίησε ο ίδιος με ανάρτηση του στην προσωπική του σελίδα στο facebook.

Ο Χαριτωνίδης αποχαιρέτησε την ομάδα και τον κόσμο της Δράμας με ανάρτηση στην σελίδα του στο facebook, ξεκαθαρίζοντας τους λόγους που δεν θα συνεχίσει να φορά τα «ασπρόμαυρα» της Δόξας αλλά ευχαριστώντας παράλληλα για την εξαιρετική σεζόν. Πλέον ο Ξανθιώτης αμυντικός μετά από ένα χρόνο στην Γ’ Εθνική θέλει να επανέλθει σε υψηλό επιπέδο.

Παρακάτω η ανάρτηση του:

Φτάνοντας στο τέλος μιας ιδιαίτερης, από πολλές απόψεις σεζόν, θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους αυτούς με τους οποίους συνεργάστηκα,διοίκηση,προπονητές,φροντιστές,φυσικοθεραπευτές,καθώς επίσης και τον φίλαθλο κόσμο της Δράμας για την στήριξη που δείξατε στη ομάδα και να πω ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ. Δυστυχώς για προσωπικούς λόγους, δε θα συνεχίσουμε την συνεργασία μας. Να ξέρετε πως σε κάθε αγώνα έδινα το 100% του εαυτού μου για να σας κάνω περήφανους! Να συνεχίσετε να στηρίζετε την ομάδα και πιστεύω πως αργά ή γρήγορα η ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ θα φτάσει εκεί που της αξίζει!