Ο μεγάλος τελικός του Κυπέλλου Ελλάδος, όπως τον έζησε το ThrakiSportS, μέσα από 25 αναρτήσεις

Ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδος ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Ξάνθη αποτελεί πλέον παρελθόν και το ThrakiSportS επί σχεδόν μία εβδομάδα είχε στραμμένο το ενδιαφέρον του στο κορυφαίο ποδοσφαιρικό ραντεβού για το ποδόσφαιρο της Θράκης και το κάλυψε με όλες του τις δυνάμεις.

Η ανταπόκριση του κόσμου ήταν εξαιρετικά μεγάλη – σύμφωνα με τα επίσημα στατιστικά μόνο την τελευταία εβδομάδα οι διαφορετικοί χρήστες που επισκέφθηκαν το ThrakiSportS άγγιξαν τα 47.000 άτομα με τα hits να αγγίζουν τις 200.000 – και σας ευχαριστούμε πολύ για αυτό.

Το ThrakiSportS φρόντισε να είναι παντού. Σχεδόν τις… 100 αγγίζουν οι αναρτήσεις που κάναμε σε σχέση με αυτόν τον μεγάλο αγώνα!!!

Πριν το μεγάλο παιχνίδι, βρεθήκαμε και καλύψαμε την αναχώρηση από τα Πηγάδια, την αναχώρηση από το αεροδρόμιο της Αλεξανδρούπολης, την άφιξη στην Αθήνα, την προπόνηση στο ΟΑΚΑ την παραμονή του μεγάλου αγώνα αλλά και την επίσημη φωτογράφηση προπονητών και αρχηγών με τον Κύπελλο. Αλλά βρεθήκαμε και μέσα στα αποδυτήρια της Ξάνθης και φυσικά στην άφιξη της ομάδας στο ΟΑΚΑ.

Αλλά και μετά το ματς και παρά την ήττα, πέρα από τις δηλώσεις παικτών και φυσικά το αποκορύφωμα με την δήλωση Πανόπουλου και τα λοιπά ρεπορτάζ, φροντίσαμε να βρεθούμε στο ξενοδοχείο της ομάδας πριν την επιστροφή στην Θράκη, όπου μάλιστα πετύχαμε και καταγράψαμε την τυχαία συνάντηση της αποστολής της Skoda με την ΑΕΚ. Μέχρι και με τα… μπουζούκια στα οποία κατέληξε το βράδυ του Σαββάτου η αποστολή της Ξάνθης ασχοληθήκαμε.

Μέσα από το ThrakiSportS είχατε την δυνατότητα να διαβάσετε ξεχωριστά αφιερώματα για τον μεγάλο αγώνα, όπως για τους 56 Ξανθιώτες που έχουν αγωνιστεί σε τελικούς, τους 26 παίκτες που έχουν φορέσει την φανέλα και των δύο ομάδων, τα πέντε μέλη της σημερινής ομάδας της Ξάνθης που έχουν παίξει σε τελικό κύπελλου  και τον Ξανθιώτη που έχει ρεκόρ συμμετοχής και κατακτήσεων με τον Ολυμπιακό.

Καλύψαμε επίσης λεπτό προς λεπτό τις εξελίξεις την παραμονή αλλά και ανήμερα του αγώνα, μεταφέροντας μάλιστα στιγμή προς στιγμή την μεγάλη κάθοδο των οπαδών της Ξάνθης. Δώσαμε μάλιστα την δυνατότητα σε δέκα αναγνώστες να βρεθούν χάρη στο ThrakiSportS δωρεάν στην Θρακιωτικη κερκίδα του ΟΑΚΑ.

Και φυσικά εδώ είχατε την δυνατότητα να δείτε τα πληρέστερα φωτορεπορτάζ από την ξανθιώτικη κερκίδα στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας, τις αντιδράσεις των παικτών μετά το τέλος του παιχνιδιού, τα δάκρυα και την απογοήτευση κατά την στιγμή της απονομής, τις κινήσεις του Χρήστου Πανόπουλου μετά το σφύριγμα της λήξης και φυσικά τις επώνυμες παρουσίες που είχαμε στην εξέδρα των επισήμων (και όχι μόνο).

Εμείς από την πλευρά μας προσπαθήσαμε, ακόμα και να σας παρουσιάσουμε πώς έζησαν τον αγώνα όσοι ξέμειναν στην Ξάνθη και δεν κατέβηκαν στο ΟΑΚΑ, αλλά και το πώς έζησε τον αγώνα ο μοναδικός Ξανθιώτης ρεπόρτερ που βρέθηκε εντός αγωνιστικού χώρου και καθόταν για λογαριασμό του OTE TV δίπλα από τον πάγκο της Ξάνθης. Και η ανταπόκρισή σας, που εκτόξευσε την τελευταία εβδομάδα το ThrakiSportS σε επίπεδα ρεκόρ, μας δίνει δύναμη και κουράγιο να συνεχίσουμε με την ίδια όρεξη, τον ίδιο ζήλο, την ίδια θέληση.

Εμείς από την πλευρά μας σας ευχαριστούμε – και σαν μια τελευταία ανάρτηση για αυτόν τον τελικό, σας καλούμε να δείτε το βίντεο με τα παρασκήνια του αγώνα που ετοίμασε ο Ote TV, όπου δεν θα μπορούσε να απουσιάσει και το ThrakiSportS, το μόνο μέσο ενημέρωσης από την Θράκη που διαπιστεύθηκε με τόσο πολυμελή αποστολή για αυτόν τον ιστορικό αγώνα…

https://youtu.be/m30kC2iARnE?t=260