Πρόταση για την πρόωρη ανανέωση του συμβολαίου του Μπέρτου από την Skoda Ξάνθη

Η Ξάνθη θα προχωρήσει τις προσεχείς μέρες στην ανανέωση του συμβολαίου του Μανώλη Μπέρτου. Την αποκάλυψη αυτή έκανε ο  αντιπρόεδρος της ΠΑΕ και τεχνικός διευθυντής Γιάννης Παπαδημητρίου, που μίλησε στον Real FM για τον μεγάλο τελικό, την φετινή χρονιά, το αύριο της ομάδας.

Με αυτή την κίνηση, όπως τόνισε ο Γιάννης Παπαδημητρίου, η ΠΑΕ θέλει να δείξει πως όχι μόνο δεν θεωρεί τον Μπέρτο υπαίτιο για την ήττα στον τελικό, αλλά θέλει θα τον επιβραβεύσει για την καταπληκτική σαιζόν που έκανε, μια και ήταν εκ των κορυφαίων της φετινής Ξάνθης (και ο κορυφαίους του τελικού, μέχρι το πρώτο γκολ).

H είδηση έρχεται σε μια περίοδο που ακούγονταν πολλά μεταγραφικά σενάρια για τον Μπέρτο, ο οποίος μια εβδομάδα πριν, σε συνέντευξη που είχε παραχωρήσει στο ThrakiSportS είχε απαντήσει: “Είναι πολύ τιμητικό για μένα όπως και για κάθε ποδοσφαιριστή να ενδιαφέρονται ομάδες, αλλά εγώ είμαι παίκτης της  Ξάνθης, έχω έναν χρόνο ακόμη συμβόλαιο με την ομάδα, και δεν σκέφτομαι τίποτα άλλο πέρα από την Ξάνθη”.

 

Κατά τα άλλα, ο κ. Παπαδημητρίου χαρακτήρισε στην ραδιοφωνική του συνέντευξη την παρουσία της ομάδας σε αυτό τον τελικό ως την σημαντικότερη στιγμή τις χρονιάς, σε ένα παιχνίδι γιορτή, δίνοντας και συγχαρητήρια στην ΕΠΟ για την άρτια διοργάνωσή του. Ο τεχνικός διευθυντής της Ξάνθης ωστόσο δεν έκρυψε την πικρία που μένει στον Θρακιώτικο σύλλογο πως η ομάδα μετά από μια τέτοια σαιζόν δεν βγαίνει στην Ευρώπη, μια και χάθηκε στις λεπτομέρειες η παρουσία της στα πλέι όφ.

Όσον αφορά το μέλλον της ομάδας ο κ. Παπαδημητρίου τόνισε πως ήδη έχει προχωρήσει ο σχεδιασμός της ομάδας με τον προπονητή του συλλόγου Ραζβάν Λουτσέσκου, ώστε η Ξάνθη τη νέα αγωνιστική περίοδο να παρουσιαστεί ακόμη πιο ανταγωνιστική, στοχεύοντας εκ νέου στην συμμετοχή της σε ένα τελικό αλλά και στην είσοδο στα πλέι όφ. Τέλος δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί στους φιλάθλους της Ξάνθης, εκφράζοντας την ευγνωμοσύνη του για την εντυπωσιακή τους παρουσία, κάνοντας τόσα χιλιόμετρα για να υποστηρίξουν την αγαπημένη τους ομάδα και με την φωνή και τον παλμό τους στήριξαν την ομάδα.