Ανακοίνωση επιβεβαίωσης από την ΑΕ Κομοτηνής της πρόσληψης Τσιακμάκη

Με ανακοίνωσή της, η ΑΕ Κομοτηνής επιβεβαίωσε τις πληροφορίες που υπήρχαν περί τέλους της συνεργασίας με τον Τρύφωνα Εξάρχου και έναρξης με τον πρώην προπονητή της Ορεστιάδας Παναγιώτη Τσιακμάκη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση, που ευχαριστεί επίσης τους αθλητές που μετείχαν στο πρωτάθλημα.

“Το Δ.Σ της ΑΕ Κομοτηνής ευχαριστεί για την συνεργασια τον απελθοντα προπονητη Τρύφωνα Εξάρχου και του εύχεται καλη συνέχεια στον επόμενο σταθμό της καριέρας του . Με την βοήθεια του το αντρικό τμήμα βόλλευ ανεβηκε κατηγορία απο την Β ερασιτεχνική και εδραιώθηκε στην Α2 κατηγορία Η αγωνιστική χρόνια. 2014-2015 κρίνεται άκρως επιτυχημενη καθώς πέρα απο την σωτηρία της ομάδος που ηταν και ο στόχος κατέλαβε την 5η θέση στο πρωτάθλημα του Γ ομίλου”, αναφέρει αρχικά η ανακοίνωση.

Στην συνέχεια ευχαριστούνται οι χορηγοί της ομάδας. “Στις δύσκολες οικονομικές στιγμές που ζούμε κινήσεις όπως αυτές μας δίνουν ελπίδα στην προσπαθεια που κανει ο σύλλογος μας για την αναπτυξη του βόλλευ στην περιοχή μας, ενα άθλημα που αδικειται απο την προτίμηση του κοινού και στερειται της προβολής που του αρμόζει”.

Επισης, “το διοικητικό τμήμα του αντρικού τμηματος βόλλευ θέλει να ευχαριστησει ολους τους αθλητές που συμετείχαν σε αυτή την συνολική προσπαθεια της ομάδος οι οποιοι είναι οι εξης Καψαλιαρης Χρήστος, Παπασπύρου Παύλος, Παπαδοπουλος Γιαννης, Αβερκιαδης Απόστολος, Λαχταρας Γεώργιος, Δεληγιαννιδης Κων/νος, Χριστόφιας Νικολαος, Λεκκος Ανδρέας, Χατζηβλασιου Αργύρης, Δημόπουλος Νίκος, Παπαϊωάννου Χρηστος, Καζάκος Πάρις, Λατζουρακης Αλέξανδρος, Χασιαπετης Βασίλης, Κετσιτζης Σταυρός, Μαζιώτης Κωστας ,Βαρελας Μάκης καθώς και την οικογένεια του γενικού αρχηγού Τάσου και Σουζανας Πετριδη που ξεκίνησαν ξανά την ομάδα το 2012 απο την αρχή”.

Τέλος, η ανακοίνωση καταλήγει ως εξής, δίνοντας την είδηση για την επόμενη μέρα: “Το Δ.Σ. είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινωσει πως προπονητης της ανδρικής ομάδος για την νέα χρόνια θα είναι ο Παναγιωτης Τσακμάκης. Ο Σουφλιωτης τεχνικός διετέλεσε προπονητης σε ομάδες όπως ο Αρης η Ορεστιαδα η ΑΕΚ και τα Χανιά Με την εμπειρία και τις γνώσεις του θα βοηθήσει τόσο την ανδρική ομάδα όσο και τους νεαρούς παικτες των αναπτυξιακων τμημάτων Το. Δ,Σ του εύχεται καλη επιτυχία και τον διαβεβαιωνει οτι θα έχει την αμέριστη συμπαράσταση του”.