LIVE τα μπαράζ ανόδου για την Γ’ Εθνική: Αρης Αβάτου – ΑΕ Διδυμοτείχου και Δόξα Προσκυνητών – Νέστος Χρυσούπολης

Παρακολουθήστε ζωντανά την εξέλιξη στους αγώνες Δόξα Προσκυνητών – Νέστος Χρυσούπολης και Αρης Αβάτου – ΑΕ Διδυμοτείχου για τους αγώνες της πέμπτης αγωνιστικής των μπαράζ ανόδου στην Γ’ Εθνική. Ο Δημήτρης Μπακιρτζής επέστρεψε από την Αθήνα και τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος, βρίσκεται στο Ενωσιακό της ΕΠΣ  Θράκης, μαθαίνει τι γίνεται  και στην Φελώνη και μεταδίδει…

Καλησπέρα! Θα είμαστε μαζί  τις επόμενες ώρες για να σας μεταφέρουμε όλα όσα θα γίνουν στους δύο αγώνες των μπαράζ ανόδου στη Γ’ Εθνική.

Ωρα 16:25  Το ένα μεγάλο παιχνίδι διεξάγεται στο Ενωσιακό της ΕΠΣ Θράκης, στον Ραδιοφωνικό Σταθμό Κομοτηνής, ανάμεσα στην Δόξα Προσκυνητών και το Νέστο Χρυσούπολης.

Ωρα 16:28  Αν οι Καβαλιώτες κερδίσουν το παιχνίδι, ανεβαίνουν αυτόματα στην Γ’ Εθνική μια αγωνιστική πριν το τέλος.

Ωρα 16:31  Στην Φελώνη ο Άρης Αβάτου περιμένει στραβοπάτημα του Νέστου, φιλοξενώντας  την ΑΕ Διδυμοτείχου.

Ωρα 16:35  Αν ηττηθεί το Αβατο, επίσης τελειώνει η υπόθεση ανοδος ανεξαρτήτως αποτελέσματος Νέστου. Θυμίζουμε ότι οι δυο ομάδες έχουν διαφορά τριών βαθμών, με τον Νέστο να ευνοείται και σε ισοβαθμία (πρακτικά τεσσάρων βαθμών είναι το προβάδισμά του λοιπόν).

Ώρα 16:58 Σέντρα στη Φελώνη.

Ώρα 17:00 Σέντρα και στο Ενωσιακό της ΕΠΣ Θράκης.

Ώρα 17:03 Πρώτη καλή στιγμή στην Κομοτηνή για το Νέστο, όμως η κεφαλιά του Δεσίλα καταλήγει άουτ.

Ώρα 17:08

Ώρα 17:10 Γκολ στη Φελώνη. Ανοίγει το σκορ ο Άρης Αβάτου, όταν μετά από πολύ ωραία ατομική προσπάθεια του Λαζαρίδη ο μέσος του Αβάτου μπήκε στη μεγάλη περιοχή και την κατάλληλη στιγμή πάσαρε στον Χριστοφορίδη που με κοντινό πλασέ άνοιξε το σκορ για τον Άρη. Άρης Αβάτου – ΑΕ Διδυμοτείχου 1-0.

Ώρα 17:11 Άμεσα προσπάθησε να απαντήσει η ομάδα του Διδυμοτείχου, όμως ο αρχηγός του Άρη Αβάτου Μπαϊρακταρίδης έδιωξε πάνω στη γραμμή.

Ώρα 17:24. Δεύτερο γκολ για τον Άρη Αβάτου. Ο Χριστοφορίδης με εύστοχο χτύπημα πέναλτι διπλασιάζει τα τέρματα της ομάδας του. Το πέναλτι κέρδισε ο ίδιος ο Χριστοφορίδης από τον τερματοφύλακα της ΑΕ Διδυμοτείχου. Άρης Αβάτου – ΑΕ Διδυμοτείχου 2-0.

Ώρα 17:38 Γκολ για το Νέστο Χρυσούπολης. Σέντρα από τον Κότεφ, προσπάθησαν οι αμυντικοί της Δόξας να διώξουν, όμως μπευρδεύτηκαν και με αυτογκόλ ο Νέστος ανοίγει το σκορ. Δόξα Προσκυνητών – Νέστος Χρυσούπολης 0-1.

Ώρα 17:44 Ημίχρονο στη Φελώνη, με τον Άρη Αβάτου να είναι μπροστά στο σκορ. Αποτέλεσμα ημιχρόνου: Άρης Αβάτου – ΑΕ Διδυμοτείχου 2-0.

Ώρα 17:48 Ημίχρονο και στην Κομοτηνή, με το Νέστο να προηγείται με ένα γκολ, αλλά να έχει χάσει πολλές ευκαιρίες για να διευρίνει το σκορ. Αποτέλεσμα ημιχρόνου: Δόξα Προσκυνητών – Νέστος Χρυσούπολης 0-1.

Ώρα 17:58 Έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου στη Φελώνη.

Ώρα 18:02 Έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου στην Κομοτηνή.

Ώρα 18:07 Τρίτο γκολ για τον Άρη Αβάτου και πάλι με τον Χριστοφορίδη που κάνει χατ τρικ, πετυχαίνοντας το έβδομο του τέρμα στα μπαράζ. Άρης Αβάτου – ΑΕ Διδυμοτείχου 3-0.

Ώρα 18:29 Γκολ για τη Δόξα Προσκυνητών. Κόρνερ από τον τρίχα, ο Βάσκος θα πάρει την κεφαλιά και θα φέρει το παιχνίδι στα ίσα. Δόξα Προσκυνητών – Νέστος Χρυσούπολης 1-1.

Ώρα 18:31 Η Δόξα Προσκυνητών γυρίζει το παιχνίδι και βάζει φωτιά στο πρωτάθλημα. Ο Γιαννακίδης, που είχε περάσει πριν λίγο ως αλλαγή στον αγωνιστικό χώρο διπλασιάζει τα τέρματα για τη Δόξα Προσκυνητών. Είναι η πρώτη φορά σε όλη τη φετινή περίοδο που ο Νέστος Χρυσούπολης δέχεται δύο γκολ. Δόξα Προσκυνητών – Νέστος Χρυσούπολης 2-1.

Ώρα 18:42 Γκολ για τον Άρη Αβάτου. Ο Πέτρος Σαριγιαννίδης κάνει το 4-0 για τον Άρη Αβάτου. Άρης Αβάτου – ΑΕ Διδυμοτείχου 4-0.

Ώρα 18:43 Γκολ για το Νέστο. Ο Σκούρι με πλασέ ισοφαρίζει. Δόξα Προσκυνητών – Νέστος Χρυσούπολης 2-2.

Ώρα 18:45 Τέλος του παιχνιδιού στη Φελώνη, με τον Άρη Αβάτου να επικρατεί εύκολα της ΑΕ Διδυμοτείχου. Τελικό Αποτέλεσμα:  Άρης Αβάτου – ΑΕ Διδυμοτείχου 4-0.

Ώρα 18:51 Τέλος του παιχνιδιού και στην Κομοτηνή, με τις δύο ομάδες να μοιράζονται βαθμούς και εντυπώσεις. Τελικό αποτέλεσμα: Δόξα Προσκυνητών – Νέστος Χρυσούπολης 2-2.

Ώρα 18:55 Ο Νέστος Χρυσούπολης παραμένει στην πρώτη θέση και σε θέση ισχύος όσον αφορά την άνοδο στη Γ’ Εθνική. Η ομάδα της Χρυσούπολης έχει 11 βαθμούς, ενώ ένα βαθμό πίσω και στη δεύτερη θέση βρίσκεται ο Άρης Αβάτου. Ο Νέστος την τελευταία αγωνιστική που διεξάγεται την Κυριακή 31 Μαΐου φιλοξενεί την ΑΕ Διδυμοτείχου, ενώ ο Άρης Αβάτου αγωνίζεται στην Κομοτηνή με τη Δόξα Προσκυνητών. Ο Άρης Αβάτου ανεβαίνει μόνο με νίκη δική του και στραβοπάτημα του Νέστου, ενώ σε πιθανή ισοβαθμία των δύο ομάδων υπερέχει η ομάδα της Χρυσούπολης.

Ώρα 18:58 Ακολουθεί ρεπορτάζ από τις δύο σημερινές αναμετρήσεις.