“City Camp” από την ΑΕ Κομοτηνής

Τη δυνατότητα στα παιδιά της πόλης της Κομοτηνής ηλικίας 5-15 ετών να ασχοληθούν με δραστηριότητες όπως μπάσκετ, στίβο, βόλεϊ, ζίου-ζίτσου, τένις, μοντέρνο χορό, ποδόσφαιρο, παιδική αυτοάμυνα, παραδοσιακό χορό, ποδηλατική αγωγή, ζούμπα, επιτραπέζια παιχνίδια, χειροτεχνία, ζωγραφική, project αθλητισμού και προβολή ταινιών δίνει η ΑΕ Κομοτηνής διοργανώνοντας από τις 22 Ιουνίου το πρώτο “City Camp” υπό την αιγίδα της ΔΚΕΠΠΑΚ.

Στόχος του camp είναι η μετάδοση του ήθους, της ευγενούς άμιλλας και του σεβασμού, βασικά στοιχεία της αθλητικής παιδείας. Μέσα από τους στόχους αυτούς η ΑΕ Κομοτηνής έχει σκοπό να αναπτύξει τον αθλητισμό στην πόλη της Κομοτηνής και να δώσει τη δυνατότητα στα παιδιά να ασχοληθούν με πληθώρα αθλημάτων, ώστε να είναι σε θέση αυτά να επιλέξουν το άθλημα το οποίο θα ακολουθήσουν και να αναδειχθούν μέσα από αυτό.
Επίσης τα παιδιά θα διασκεδάσουν, θα αθληθούν με ασφάλεια μακριά από τις παγίδες των ημερών αξιοποιώντας έτσι ένα ακόμη σκαλοπάτι εκπαίδευσης μετά την οικογένεια και το σχολείο.

Το κόστος συμμετοχής ανά βδομάδα στο camp είναι 40 ευρώ, ενώ υπάρχει ειδική τιμή σε αδέρφια. Στα παιδιά θα παρέχεται καθημερινό ελαφρύ γεύμα, μπλουζάκι, καπέλο, ενώ θα δοθεί και δίπλωμα συμμετοχής. Για τη δήλωση συμμετοχής είναι απαραίτητη η προσκόμιση ιατρικής βεβαίωσης και υπεύθυνη δήλωση κηδεμόνα ότι συμμετέχει το παιδί με δική του ευθύνη.

Πληροφορίες μπορεί να πάρει κάποιος τηλεφωνώντας στα 6974786528 και 6980213745 ή από το site της ομάδας www.aekomotinis.gr ή από τη σελίδα στο Facebook “City Camp καλοκαίρι στην πόλη μας”.