Ανακοινώθηκε (επιτέλους) η αποστολή του Ολυμπιακού! Μέσα ο Φουστέρ, έξω ο Ελαμπντελαουί! Όλα τα ονόματα…

Στην αποστολή του Ολυμπιακού για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας με την Skoda Ξάνθη, το απόγευμα του Σαββάτου (23/5) μετέχει ο Νταβίντ Φουστέρ.

Ο Ισπανός μεσοεπιθετικός των «ερυθρόλευκων», διανύει τις τελευταίες εβδομάδες του συμβολαίου του με τους Πειραιώτες και το τελευταίο διάστημα τα σενάρια για το μέλλον του ήταν πολλά, ωστόσο, είναι μεταξύ των «εκλεκτών» του Βίτορ Περέιρα για την «μάχη» του Κυπέλλου με τους Θρακιώτες.

Αντίθετα, εκτός αποστολής τέθηκε ο Ομάρ Ελαμπντελαουί, αν και τις τελευταίες μέρες μετείχε στο κανονικό πρόγραμμα. Κάτι ανάλογο ισχύει και για τους Σαντάνα, Στρέζο, Γιαννούλη και Μανιάτη, οι οποίοι αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών.

Συγκεκριμένα, στην αποστολή του Ολυμπιακού μετέχουν οι: Ρομπέρτο, Γιαννιώτης, Χουτεσιώτης, Μποτία, Ντομίνγκεζ, Φορτούνης, Σαλίνο, Μιλιβόγεβιτς, Φουστέρ, Αυλωνίτης, Χάρα, Μαζουακού, Μήτρογλου, Ντοσεβί, Κασάμι, Μπενίτες, Σιόβας, Εντινγκά, Ντουρμάζ, Βούρος.

Όσον αφορά στην προπόνηση των «ερυθρόλευκων» της Παρασκευής (22/5) με την οποία ολοκληρώθηκε η προετοιμασία, το… βάρος έπεσε στην τακτική. Οι Πρωταθλητές Ελλάδας δούλεψαν στις στημένες φάσεις, την αμυντική και επιθετική λειτουργία, ενώ ολοκληρώθηκε με δίτερμα για την σωστή ανάπτυξη του παιχνιδιού και τα τελειώματα των φάσεων.