To ThrakiSportS μετακομίζει Αθήνα! Η πληρέστερη κάλυψη του τελικού της Ξάνθης είναι ΕΔΩ!!!

Εδώ και μέρες το ThrakiSportS σας βάζει στο κλίμα του μεγάλου τελικού της Skoda Ξάνθη με τον Ολυμπιακό, αλλά πλέον μετράμε αντίστροφα και όπως γίνεται αντιληπτό, πλέον η κορυφαία ιστοσελίδα της Θράκης ζει και αναπνέει για τον μεγάλο τελικό και όλο του το δυναμικό της προσαρμόζεται σε αυτόν!

Όχι ένας, όχι δύο, όχι τρεις αλλά μια ολόκληρη ΕΝΔΕΚΑΔΑ (ναι, έντεκα!!!) συνεργάτες του ThrakiSportS θα βρίσκονται στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας για να σας μεταφέρουν ΜΕ ΣΤΥΛ… ΘΡΑΚΙΚΟ όλα όσα θα συμβούν στον μεγάλο τελικό.

Από την Ξάνθη αναχωρούν ο Νεκτάριος Αμποβιανίδης και ο Δημήτρης Καλτέκης, που για ευνόητους λόγους θα έχουν και το γενικό πρόσταγμα. Από την Κομοτηνή τους ακολουθεί ο Δημήτρης Μπακιρτζής, που κατεβαίνει για… ενισχύσεις, δείχνοντας ότι η Θράκη είναι ενωμένη σε αυτόν τον τελικό.

Μέσα στον αγωνιστικό χώρο του ΟΑΚΑ θα βρίσκεται ο Μπάμπης Κυπριανίδης, ο μοναδικός διαπιστευμένος φωτογράφος στον τελικό από οποιοδήποτε μέσο ενημέρωσης της Θράκης (οπότε ξέρετε από τώρα πού θα βρείτε το καλύτερο φωτορεπορτάζ μέσα από τα αποκλειστικά photo stories του ThrakiSportS, αλλά και την συνεργασία μας φυσικά με την InTime).

Και σε αυτούς προσθέστε φυσικά τους μόνιμους συνεργάτες μας από την Αθήνα Γιάννη Γιαγκίνη, Δημήτρη Αρβανιτίδη, Παναγιώτη Τζαμπαζλή που προφανώς θα βρίσκονται και αυτοί στις επάλξεις, αλλά και τους επίσης θρακιώτες στην καταγωγή φίλους και συνεργάτες που θα βρίσκονται στο ΟΑΚΑ και θα ενισχύσουν και αυτοί με τον τρόπο τους την προσπάθεια για την πληρέστερη θρακιώτικη κάλυψη του πρώτου ever τελικού ομάδας της Θράκης.

Το ThrakiSportS φυσικά θα καλύψει εκτενώς και το ταξίδι των φιλάθλων της ομάδας από την Ξάνθη στην Αθήνα και σε αυτό προσδοκά και στην βοήθεια των αναγνωστών του, που μπορούν διαρκώς να στέλνουν φωτογραφίες και πληροφορίες στο facebook αλλά και στο e-mail thrakisports@yahoo.gr. Φυσικά θα είμαστε παρόντες στις συνεντεύξεις Τύπου, τις τελευταίες προπονήσεις και των δύο φιναλίστ και όλα όσα θα συμβούν πριν, κατά την διάρκεια και αμέσως μετά την λήξη του τελικού.

Εννοείται ότι όλο το δυναμικό που θα μείνει πίσω, στην Θράκη, θα βρίσκεται στις επάλξεις και θα μας μεταφέρει το κλίμα του πώς ζει τον μεγάλο τελικό ο κόσμος που έμεινε πίσω. Και η μαραθώνια κάλυψη θα συνεχιστεί φυσικά και την Κυριακή, με όλα τα παραλειπόμενα από τον μεγάλο αγώνα και την επόμενη μέρα.

Η πληρέστερη κάλυψη του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας με στυλ… θρακικό είναι ΕΔΩ! Εσύ θα λείπεις;