Photos: Η άφιξη της Ξάνθης στην Αλεξανδρούπολη και η αναχώρηση από το αεροδρόμιο “Δημόκριτος”

Ανταπόκριση από την Αλεξανδρούπολη: Μελίνα Ντισλιάν

–  Ακριβώς στις 17:37 έφτασε το πούλμαν που μετέφερε την αποστολή της Ξάνθης, στο αεροδρόμιο της Αλεξανδρούπολης. Η πτήση της Ολυμπιακής για την Αθήνα είναι προγραμματισμένη για τις 18:10 και περίπου μια ώρα μετά θα βρίσκεται στο “Ελευθέριος Βενιζέλος”.

Την αποστολή στο πούλμαν συνόδευε, ως… αρχηγός ο πρόεδρος της ομάδας Άρης Πιαλόγλου, ο μόνος που ξεχώριζε από τους υπόλοιπους με το πορτοκαλί μπλουζάκι του, καθώς δεν φορούσε σαν τους υπόλοιπους στολή της ομάδας.

Πιο πριν, από τις πέντε το απόγευμα, είχε φτάσει με δικό του μέσο ο τιμ μάνατζερ Γιώργος Κασναφέρης, ο οποίος περίμενε την αποστολή μαζί με την σύζυγο και την κόρη τους. Δηλώσεις από τους παίκτες δεν έγιναν και ο μόνος που μίλησε στις κάμερες των τοπικών καναλιών ήταν ο προπονητής Ραζβάν Λουτσέσκου.

Άλλωστε, η καθυστερημένη άφιξη της ομάδας δημιούργησε έναν μικρό… πανικό. Αμέσως μετά την άφιξη οι παίκτες έσπευσαν οι μισοί να βοηθήσουν στην μεταφορά των αποσκευών και οι υπόλοιποι, μαζεύοντας ταυτότητες και διαβατήρια, να περάσουν τον απαραίτητο έλεγχο.

Το ταξίδι για την πιο χρυσή σελίδα στην ιστορία του θρακιώτικου ποδοσφαίρου έχει αρχίσει και το ThrakiSportS το καταγράφει στιγμή προς στιγμή. Δείτε φωτογραφίες από τον φακό του Γιάννη Ναλμπάντη, μέσα από την συνεργασία του ThrakiSportS με το Radio Maximum