Οι δηλώσεις του Ραζβάν Λουτσέσκου στο αεροδρόμιο της Αλεξανδρούπολης

Ανταπόκριση από την Αλεξανδρούπολη: Μελίνα Ντισλιάν

–  Ο προπονητής της Ξάνθης Ραζβάν Λουτσέσκου ήταν ο μόνος από την αποστολή της Ξάνθης που έκανε δηλώσεις στο αεροδρόμιο της Αλεξανδρούπολης προς τα (λίγα) τοπικά μέσα ενημέρωσης που συγκεντρώθηκαν για να καλύψουν την αναχώρηση της ομάδας για την Αθήνα.

“Ένας τελικός είναι πάντα δύσκολος και για τις δύο ομάδες. Παίζουμε απέναντι στον Ολυμπιακό που έχει συνηθίσει να κερδίζει τρόπαια, αλλά εμείς έχουμε υψηλή θέληση για αυτό τον τελικό, ένα όνειρο το οποίο ακολουθούμε από την αρχή. Σε αυτό το παιχνίδι υπάρχει το ξεκάθαρο φαβορί που είναι ο Ολυμπιακός, εμείς δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα από αυτό το παιχνίδι παρά μόνο να κερδίσουμε”, είπε αρχικά.

Σε ερώτηση κατά πόσον είναι έτοιμη η ομάδα για το παιχνίδι κόντρα στον Ολυμπιακό, δεδομένου ότι  απέκλεισε τον περσινό κάτοχο του Κυπέλλου Παναθηναϊκό και τον Ηρακλή, ο ρουμάνος τεχνικός απάντησε: “Είμαστε πολύ καλά προετοιμασμένοι, ελπίζω αυτό να φανεί και στον αγωνιστικό χώρο. Όλοι οι παίκτες περιμένουν με ανυπομονησία αυτό το παιχνίδι, περιμένουμε με αγωνία το παιχνίδι”.

Τέλος, σε ερώτημα αν το γεγονός ότι η Ξάνθη μετέχει για πρώτη φορά σε τελικό, το κάνει αυτό σημαντικότερο, απάντησε: “Από την μία πλευρά η ομάδα δεν έχει εμπειρία από τέτοια παιχνίδια, με το μεγαλύτερο μέρος των παικτών να μην έχουν παίξει τέτοια παιχνίδια, από την άλλη βέβαια η ομάδα έχει ένα όνειρο και έναν στόχο και αυτόν ακολουθούμε”. Ακολούθως ευχαρίστησε ευγενικά και έσπευσε να περάσει τον έλεγχο και να επιβιβαστεί στο αεροσκάφος της Ολυμπιακής για την Αθήνα…