Η αποστολή της Ξάνθης για τον τελικό! Οι 23 του Λουτσέσκου που θα γράψουν ιστορία!!!

Το πρωινό της Πέμπτης πραγματοποιήθηκε η τελευταία προπόνηση της Skoda Ξάνθη ενόψει του τελικού κυπέλλου το ερχόμενο Σάββατο (ΟΑΚΑ, 20:30, LIVE ThrakiSportS) με αντίπαλο τον Ολυμπιακό.

Ο Τάσος Παπάζογλου ήταν ο άτυχος των τελευταίων ημερών, καθώς δυστυχώς επιβεβαιώθηκαν οι αρνητικές πληροφορίες που μετέδωσε το βράδυ της Τετάρτης το ThrakiSportS.

H μαγνητική για το πρόβλημα που αντιμετώπισε στη μέση έδειξε ότι δεν μπορεί να υπολογίζεται για το μεγάλο παιχνίδι.  Ετσι αποκλείσθηκε από την αποστολή, αλλά εννοείται ότι θα ταξιδέψει και αυτός με την ομάδα.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου μετά το τέλος της πρωινής προπόνησης ανακοίνωσε την 23μελή αποστολή με την οποία η Skoda Ξάνθη θα διεκδικήσει το πρώτο κύπελλο Ελλάδος στην ιστορία της.

Αναλυτικά οι ποδοσφαιριστές που την απαρτίζουν: Κυριακίδης, Γκαραβέλης, Αναστασόπουλος, Μπέρτος, Κομεσίδης, Μπαξεβανίδης, Λισγάρας, Γούτας, Καρυπίδης, Γκομσί, Γουάλας, Παπαστεριανός, Βασιλακάκης, Φλίσκας, Ομπόντο, Ορφανίδης Π., Λουσέρο, Κλέιτον, Σολτάνι, Βάλτερ, Μπέλιτς, Καπετάνος, Ράνος.