Σκίζουν τα πτυχία τους οι γιατροί με τον Μάνταλο! Επιστρέφει στη δράση νωρίτερα από το αναμενόμενο

Ενθαρρυντικά τα τελευταία νέα για τον κομοτηναίο άσο της ΑΕΚ Πέτρο Μάνταλο, που όλα δείχνουν ότι θα επιστρέψει νωρίτερα από το αναμενόμενο στους αγωνιστικούς χώρους και θα ακολουθήσει κανονικά την προετοιμασία της ΑΕΚ ενόψει της επιστροφής της στην Super League.

Η ρεβάνς της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ αποδείχθηκε… μοιραία για τον Μάνταλο, ο οποίος τραυματίστηκε σοβαρά στο γόνατο και στις 12 Μαρτίου πέρασε την πόρτα του χειρουργείου. Δύο μήνες (και κάτι) μετά, οι εξετάσεις του θρακιώτη άσου της Ένωσης όχι απλά ήταν ενθαρρυντικές αλλά έδειξαν ότι θα πατήσει γήπεδο πολύ νωρίτερα από ότι θα περίμενε και ο πλέον αισιόδοξος.

Ο Μάνταλος ακολουθεί πρόγραμμα αποθεραπείας υπό τις οδηγίες του Νίκου Πανταζή, βρίσκεται υπό στενή παρακολούθηση του ιατρικού τιμ της Ένωσης και σύμφωνα με το πιο πρόσφατο ρεπορτάζ αναμένεται να επιστρέψει γρήγορα στα γήπεδα.

Σε αυτές τις περιπτώσεις δεν μπορούν να γίνουν προβλέψεις για το συγκεκριμένο διάστημα στο οποίο ο ποδοσφαιριστής θα είναι έτοιμος, ωστόσο για τον Μάνταλο τα πράγματα είναι αρκετά ευχάριστα, καθώς ο έχει κάνει τεράστια βήματα βελτίωσης.

Μάλιστα, όπως μεταδίδουν οι φιλοαεκτζήδικες ιστοσελίδες, οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι δεν αποκλείεται να προλάβει το βασικό στάδιο προετοιμασίας της ΑΕΚ στην Πολωνία.