Πρόστιμο 1100 ευρώ στον θρακιώτη γυμναστή τoυ Άρη επειδή δε φορούσε τη διαπίστευσή του!

Πρέπει να είναι η πρώτη φορά που μέλος μίας ομάδας τιμωρείται με τόσο μεγάλο πρόστιμο και στον Άρη αλλά και ο ίδιος ο Αλεξανδρουπολίτης Παναγιώτης Ζάλογγος δεν μπορούσαν να το πιστέψουν όταν το άκουσαν.
Ο λόγος για την “περίεργη” ποινή του αθλητικού δικαστή προς τον γυμναστή του Άρη, Παναγιώτη Ζάλογγο.  Συγκεκριμένα επέβαλλε πρόστιμο στον γυμναστή του Αρη επειδή δεν φορούσε την διαπίστευση του κατά την διάρκεια του αγώνα με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ, ενώ αθωώνει από σχετική κατηγορία τον φροντιστή των “κιτρίνων”, Γιάννη Νικητάκη, ο οποίος βέβαια σε πλάνα από τον αγώνα φαίνεται ξεκάθαρα ότι φοράει την διαπίστευση του σε μία φάση στο τέταρτο δεκάλεπτο.

Το τρίτο και τελευταίο παιχνίδι των πλέι οφ ανάμεσα στους “κιτρινόμαυρους” του Βορρά και του Νότου με τη σειρά στο 1-1 θα γίνει την Τρίτη στις 20.30 στο “Nick Galis Hall” με το δικέφαλο να είναι φαβορί αφού έχει τριπλάσιο μπάτζετ, καλύτερη ψυχολογία, αλλά και το μειονέκτημα έδρας.

Tο παιχνίδι έχει και Θρακιώτικο ενδιαφέρον αφού εκτός των αρκετών θρακιωτών που θα βρίσκονται στο γήπεδο, ο νέος μεγαλομέτοχος του Άρη Νίκος Λάσκαρης είναι από τη Ξάνθη, ο γυμναστής του Άρη  Παναγιώτης Ζάλογγος από την Αλεξανδρούπολη και από την ΑΕΚ ο βοηθός προπονητή του Σάκοτα Αλέξης Φαλέκας από τη Σαμοθράκη.

Αναλυτικά οι  αποφάσεις του αθλητικού δικαστή:

1) Επιβάλλεται στην ΑΡΗΣ ΚΑΕ για το μέλος του τεχνικού επιτελείου της, γυμναστή κ. Ζάλογγο, που δεν έφερε στο πάγκο της ομάδας του την χορηγούμενη από τον ΕΣΑΚΕ ειδική διαπίστευση, πρόστιμο 1.100,00€, κατά τον αγώνα Πρωταθλήματος με την ΑΕΚ της 16-5-2015 και

2) Απαλλάσσεται η ΑΡΗΣ ΚΑΕ για το μέλος του τεχνικού επιτελείου της, φροντιστή κ. Νικητάκη, διότι έφερε στο πάγκο της ομάδας του την χορηγούμενη από τον ΕΣΑΚΕ ειδική διαπίστευση κατά τον ως άνω αγώνα.

3)Επιβάλλεται στην ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΑΟ ΚΑΕ για παράπτωμα που δεν κρίνεται ιδιαίτερης βαρύτητας (υβριστικά συνθήματα), πρόστιμο 600,00€, κατά τον αγώνα πρωταθλήματος με τον ΚΟΛΟΣΣΟ ΡΟΔΟΥ της 16-5-2015.

4) Επιβάλλεται στην ΑΕΚ ΚΑΕ για περιορισμένης έκτασης επεισόδια εντός γηπέδου, αλλά έξω από τον αγωνιστικό χώρο (χρήση καπνογόνων, και κροτίδων) πρόστιμο 1.400,00€ και

5) Επιβάλλεται επίσης στην ΑΕΚ ΚΑΕ για τα υβριστικά συνθήματα με αποδέκτη μη φυσικό πρόσωπό, που δεν συνιστούν προσβολή εθνικών συμβόλων, πρόστιμο 700,00€, κατά τον αγώνα πρωταθλήματος με τον ΑΡΗ της 16-5-2015»”