Το πήρε το πτυχίο η Πηγή Δεβετζή! Λάμψη και συγκίνηση στην τελετή ορκωμοσίας στο ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής!!!

Μπορεί να καθυστέρησε λίγο, αλλά το πήρε το πτυχίο η Πηγή Δεβετζή και το γιορτάζει δεόντως. Το μεσημέρι πραγματοποιήθηκε η τελετή της ορκωμοσίας των νέων γυμναστών του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης και ανάμεσα σε αυτούς που ορκίστηκαν ήταν και η μεγαλύτερη αθλήτρια που έχει αναδείξει η Θράκη: η Πηγή Δεβετζή!

Η κάτοχος δύο ολυμπιακών μεταλλίων, μια από τις κορυφαίες τριπλουνίστριες που έχει αναδείξει το παγκόσμιο στερέωμα και χωρίς αμφιβολία κορυφαία αθλήτρια που ανέδειξε το γεωγραφικό μας διαμέρισμα σε οποιοδήποτε σπορ, ολοκλήρωσε με επιτυχία τις σπουδές της στο ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής και έτσι ήρθε η ώρα να λάβει και το πτυχίο της.

Πλήθος κόσμου βρέθηκε στην τελετή (άλλωστε δεν ορκίζονταν μόνο τη Δεβετζή!) αλλά αυτή που τράβηξε όλα τα βλέμματα ήταν η “ιπτάμενη θρακιώτισσα”, εξαιτίας της οποίας βρέθηκε στο αμφιθέατρο “Γ. Παπαδριέλλης” του ΔΠΘ συγκινημένη η οικογένειά της αλλά και διάσημες φίλες της, καθώς στην τελετή παρέστησαν μεταξύ άλλων η Έρικα Πρεζεράκου αλλά και η πρώην βουλευτής Νατάσσα Ράγιου.

Το πτυχίο έρχεται έναν ακριβώς χρόνο μετά την απονομή στην Πηγή Δεβετζή του βραβείου του ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής “Νίκος Σαμαράς” για την θέλησή της για μάθηση και την απόφασή της να συνεχίσει και να ολοκληρώσει τις πανεπιστημιακές σπουδές της, μετά την ολοκλήρωση μιας λαμπρής αθλητικής καριέρας, κάτι που μόνο σύνηθες δεν είναι και αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση για όλους.

Στην φωτογραφία η Πηγή Δεβετζή παραλαμβάνει το πτυχίο της. Θα ακολουθήσει σε επόμενη ανάρτηση πλήρες φωτορεπορτάζ που ανέβηκε στα μέσα κοινωνικές δικτύωσης από την εφημερίδα “Χρόνος” καθώς και από τους ίδιους τους πτυχιούχους πλέον του ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής, με χαρακτηριστικές εικόνες από την τελετή…