Μπαράζ ανακοινώσεων από την Skoda Ξάνθη σχετικά με τα εισιτήρια και την μετάβαση στην Αθήνα!

Όχι μία αλλά συνολικά τέσσερις ανακοινώσεις εξέδωσε η ΠΑΕ Skoda Ξάνθη για την καλύτερη δυνατή ενημέρωση των φιλάθλων της για τον αγώνα του Σαββάτου με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας.

Αρχικά εκδόθηκε ανακοίνωση που ενημέρωνε ότι η προπώληση εισιτηρίων θα είναι μέχρι την Πέμπτη στις 20:00, στην συνέχεια εκδόθηκε ανακοίνωση που ενημέρωνε όσους Ξανθιώτες πάνε με τα αυτοκίνητα στην Αθήνα να πάνε μέσω Λεωφόρου Κηφισίας. Η τρίτη ανακοίνωση εκδόθηκε για να ενημερώσει τους φίλους της που θα ταξιδέψουν με τα λεωφορεία της ομάδας, τόσο για την αστυνομική δύναμη που θα… οδηγήσει την αποστολή. Ενώ τέλος η ΠΑΕ ενημέρωσε πως όσοι έχουν προσκλήσεις δεν μπορούν να μεταβούν με τα λεωφορεία της ομάδας, παρά μόνο όσοι έχουν πάρει εισιτήρια.

Αναλυτικά οι τέσσερις ανακοινώσεις της ΠΑΕ:

  1. «Ενημέρωση των φιλάθλων της Ξάνθης.

Η προπώληση των εισιτηρίων θα συνεχίσει να γίνεται από τα σημεία:

  • Γραφεία ΠΑΕ SKODA ΞΑΝΘΗ: 10:00 – 19:00
  • Κεντρική Πλατεία Ξάνθης: 10:00 – 21:00
  • Πλατεία Ελευθερίας : 10:00 – 21:00
  • Γραφεία XANTHI FANS: 18:00 – 21:30

μέχρι ΤΗΝ ΠEΜΠΤΗ 21 ΜΑΪΟΥ ΚΑΙ ΩΡΑ 20:00

Μετά το πέρας αυτού του χρόνου, οποιοσδήποτε φίλος της Ξάνθης θέλει να προμηθευτεί εισιτήριο, θα μπορεί να το προμηθευτεί από τα εκδοτήρια έξω από τις Θύρες των Ξανθιωτών στο ΟΑΚΑ (19, 20, 21).»

  1. «Η Π.Α.Ε. SKODA ΞΑΝΘΗ ενημερώνει τους φίλους της που θα πάνε στον τελικό κυπέλλου με δικό τους μεταφορικό μέσο να μεταβούν στο ΟΑΚΑ από την Λεωφόρο Κηφισίας, όπου και θα σταθμεύσουν τα οχήματά τους.»
  2. «Οι φίλαθλοι της ομάδας μας που θα επιλέξουν να ταξιδέψουν με τα λεωφορεία, οφείλουν να γνωρίζουν ότι:

– Τα λεωφορεία με συνοδεία Αστυνομίας θα φτάσουν έξω από το Ολυμπιακό Στάδιο και συγκεκριμένα έξω από τις Θύρες 19-20-21, Θύρες που θα φιλοξενηθούν οι φίλαθλοί μας.

– Οι φίλαθλοί μας θα οδηγηθούν στις Θύρες αυτές, με Αστυνομική Δύναμη που θα τους κατευθύνει ακόμη και στην είσοδό των Θυρών 19-20-21 του Ολυμπιακού Σταδίου.

– Σε κανένα φίλαθλό μας δεν θα επιτραπεί η αποχώρησή του από τη συγκεκριμένη Θύρα ή από το γκρουπ των φιλάθλων, προκειμένου να πάει σε άλλη θύρα του γηπέδου.»

  1. «Δωρεάν μεταφορά με τα λεωφορεία δικαιούνται μόνο οι φίλαθλοι που κατά την αγορά του εισιτηρίου δηλώνουν ότι θα μεταφερθούν στην Αθήνα με λεωφορεία.
    Η δωρεάν μεταφορά δεν ισχύει για τους κατόχους προσκλήσεων.
    Οποιοσδήποτε έχει αγοράσει εισιτήριο και δηλώσει ότι επιθυμεί την μεταφορά του με τα λεωφορεία στο Ο.Α.Κ.Α. εκ των υστέρων, δεν θα γίνεται δεκτός.»