Ανακοίνωση Εθνικού με ευχαριστίες προς φίλους και… εχθρούς και “άξιο πρωταθλητή” τον Πανσερραϊκό

Σε ευχαριστήρια ανακοίνωση προς φίλους και… εχθρούς προχώρησε το πρωί της Δευτέρας η διοίκηση του ποδοσφαιρικού Εθνικού, ανακοινώνοντας ότι τις επόμενες μέρες θα γίνει απολογισμός (διοικητικός και οικονομικός).

Στην ανακοίνωση επισημαίνεται ότι η διοίκηση μαθαίνοντας από τα λάθη της θα προχωρήσει άμεσα στον σχεδιασμό της νέας περιόδου. Προστίθεται ότι ο Εθνικός έκοψε βαθμούς από όλα τα ιστορικά σωματεία του ομίλου και επισημαίνεται ότι ο Πανσερραϊκός αναδείχθηκε άξια πρωταθλητής του Α’ Ομίλου της Γ’ Εθνικής.

Η ανακοίνωση του Εθνικού έχει ως εξής:

Εθνικος-Καμπανιακος 2-2,μετα απο εναν ωραιο και επιτελους χωρις αγχος αγωνα,τελειωσε μια δυσκολη χρονια.
Ευχαριστουμε ολους αυτους που συνεβαλαν στην επιτευξη του αρχικου στοχου,απο οποιοδηποτε ποστο,παιχτες,προπονητες,φροντιστες,χορηγοι,φιλαθλοι και τα μελη της διοικησης που συνεργαστηκαμε για να βγει η χρονια.Επισης,ευχαριστουμε και οσους μας πολεμησαν με πλαγιο τροπο ολη την χρονια και δεν ηταν λιγοι.
Η ομαδα μας εδωσε 30 αγωνες μεσα στο γηπεδο,κοιταξε ολους τους αντιπαλους στα ματια , εκοψε βαθμους απο ολα τα ιστορικα σωματεια που ηταν στον ομιλο μας(Πανσσεραικος,Δοξα Δραμας,ΑΟ Καβαλας,Αρης) και ειμαστε περηφανοι για την καθαρη παραμονη στην Γ’ εθνικη.
Η διοικηση του τμηματος,μεσα στις επομενες ημερες,θα κανει τον διοικητικο και οικονομικο απολογισμο της χρονιας και θα προχωρησει αμεσα στον σχεδιασμο της επομενης περιοδου, μαθαινοντας απο τα λαθη της,αλλα και κρατωντας τα θετικα αυτης της δυσκολης χρονιας.
Κλεινοντας,θελουμε να δωσουμε τα συγχαρητηρια μας στον αξιο πρωταθλητη του ομιλου μας,Πανσσεραικο και του ευχομαστε να επιστρεψει εκει που ανηκει,στην Α’ εθνικη.