Photos: 100 κλικ από την έναρξη του συνεδρίου του ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής παρουσία Γκιρτζίκη, Πετρίδη και Έλενας Σαμαρά

Με μία λαμπή τελετή, την ώρα που στην Μαδρίτη ο Ολυμπιακός επιτύχγανε τον άθλο της πρόκρισης στον τελικό της Ευρωλίγκας, στην Πανεπιστημιούπολη της Κομοτηνής πραγματοποιούνταν η τελετή έναρξης του 23ου Διεθνούς Συνεδρίου του ΤΕΦΑΑ του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης.

Πλήθος κόσμου και επισήμων βρέθηκε στην τελετή, ανάμεσά τους ο δήμαρχος Κομοτηνής Γιώργος Πετρίδης αλλά και ο Ξανθιώτης πρόεδρος της ΕΠΟ Γιώργος Γκιρτζίκης. Η τελετή περιελάμβανε και γυμναστικές επιδείξεις, αλλά η κορύφωση ήταν η βράβευση του Γιώργου – Ιωάννη Τσιάνου MD, PhD.

Ο γνωστός υπεραθλητής, που έχει κολυμπήσει στην Μάγχη αλλά και από την Πελοπόννησο στην Κρήτη, ενώ έχει ανέβει και στο Έβερεστ και μόλις τον περασμένο μήνα συμμετείχε στον Marathon des Sables, διασχίζοντας την Έρημο Σαχάρα, τιμήθηκε με το βραβείο “Νίκου Σαμαρά”, το οποίο έχει θεσπιστεί στη μνήμη του κορυφαίου μας βολεϊμπολίστα και το οποίο παρέδωσε στον τιμηθέντα η χήρα του Νίκου Σαμαρά, Έλενα Δούκα – Σαμαρά.

Παράλληλα, ο Γιώργος – Ιωάννης Τσιάνος πραγματοποίησε και ομιλία με θέμα: «Η Ανθρώπινη Φυσιολογία σε Αντίξοες Περιβαλλοντικές Συνθήκες κατά τη Διάρκεια Αθλητικών και Επιστημονικών Υπερεγχειρημάτων».

Το ThrakiSportS ως η κορυφαία αθλητική πύλη στην Θράκη παρακολουθεί από κοντά τις εργασίες του 23ου Συνεδρίου του ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής, που αποτελεί κορυφαίο θεσμό για την αθλητική επιστήμη, και μέσα από το ακόλουθο photo story 100 εικόνων του Βαγγέλη Σερετίδη, τον οποίο και ευχαριστούμε πολύ,  σας παρουσιάζει στιγμές από όσα συνέβησαν το βράδυ της Παρασκευής στην τελετή έναρξης…