O Φώτης Ζάντζας νέος προπονητής του ανδρικού τμήματος της ΑΕ Κομοτηνής

Αν και ακόμα δεν έχει υπάρξει σχετική ανακοίνωση, επιβεβαιώνεται το ρεπορτάζ του ThrakiSportS ότι ο Φώτης Ζάντζας θα είναι ο νέος προπονητής του ανδρικού τμήματος της ΑΕ Κομοτηνής, που θα συμμετάσχει τη νέα σεζόν στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Ο Ζάντζας μέχρι σήμερα εργαζόταν στα εφηβικά και τις ακαδημίες του ΓΑΣ Κομοτηνή, ενώ στους μη φιλάθλους είναι γνωστός από την ενασχόλησή του με την μουσική, αφού για πολλά χρόνια είναι dj και ο βασικός μουσικός επιμελητής της ΕΡΑ Κομοτηνής.

“Σημερα ανελαβε καθηκοντα προπονητη της αντρικης μας ομαδας ο συμφοιτητης , φιλος , και συναδελφος ΦΩΤΗΣ ΖΑΝΖΑΣ. Τον καλωσοριζω στην οικογενεια της Α.Ε. Κομοτηνης και του ευχομαι καλη επιτυχια στο εργο του…!!”, σχολίασε στο facebook ο Μανώλης Δαφτσής.

Όπως έχει επισημάνει το ThrakiSportS, στο δυναμικό της ομάδας παραμένει και ο Βασίλης Στοάκης, ως βοηθός και άμεσος συνεργάτης του νέου προπονητή. Επίσης, στατιστικολόγος θα παραμείνει ο Πέτρος Μούχτσης ενώ γυμναστής και υπεύθυνος για τα βάρη θα είναι ο Δημήτρης Πανταζής, που θα κάνει μεταπτυχιακό στα ΤΕΦΑΑ Κομοτηνης