Προσδιορίστηκαν οι εκλογές στον Αθλητικό Όμιλο Ορεστιάδας

Όπως είχε γράψει από την περασμένη εβδομάδα το ThrakiSportS, ο ΑΟ Ορεστιάδας εισήλθε και επισήμως σε… προεκλογική περίοδο και την μεθεπόμενη Κυριακή, τελικά, θα κληθούν τα μέλη του να αναδείξουν νέα διοίκηση στον Ερασιτέχνη.

Από αυτήν το πιθανότερο είναι να αποχωρήσει ο μέχρι σήμερα πρόεδρος του Εραχιτέχνη Βασίλης Γκιζάνης. Ακολούθως, αυτή η νέα διοίκηση θα είναι που θα επιδείξει το νέο ΔΣ του ΤΑΑ, αν και συνήθως στην Ορεστιάδα διοίκηση Ερασιτέχνη και ΤΑΑ ταυτίζονται τις περισσότερες φορές.

Οι εκλογές προσδιορίστηκαν για την μεθεπόμενη Κυριακή 24 Μαΐου στο “Νίκος Σαμαράς”. Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΑΟΟ έχει ως εξής:

Ο πρόεδρος και το Δ.Σ του Αθλητικού Ομίλου Ορεστιάδας ανακοινώνουν ότι μετά από ομόφωνη απόφαση του Δ.Σ καλούνται τα μέλη του Α.Ο.Ο., σύμφωνα με τα οριζόμενα στο καταστατικό, σε έκτακτη εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση στις 24 Μαΐου 2015 ημέρα Κυριακή και ώρα 12:00 το μεσημέρι στην αίθουσα γενικών συνελεύσεων του Νέου Κλειστού Γυμναστηρίου «Νίκος Σαμαράς» με θέματα:

  1. Οικονομικός και διοικητικός απολογισμός των πεπραγμένων της απερχόμενης διοίκησης
  2. Εκλογές για την ανάδειξη νέου Δ.Σ. του Ερασιτέχνη

Εγγραφή μελών και υποβολή υποψηφιοτήτων στη Γραμματεία μέχρι την Παρασκευή 22 Μαΐου 2015 (10:00-12:00 Κων/πόλεως 191, 2ος όροφος, 16:00-18:00 Νέο Κλειστό Γυμναστήριο Ν. Σαμαράς). Τηλ. 6948272153.