LIVE τα μπαράζ για την Γ’ Εθνική: ΑΕ Διδυμοτείχου – Άρης Αβάτου και Νέστος Χρυσούπολης – Δόξα Προσκυνητών

Παρακολουθήστε ζωντανά από το ThrakiSportS την εξέλιξη στους αγώνες ΑΕ Διδυμοτείχου – Άρης Αβάτου και Νέστος Χρυσούπολης – Δόξα Προσκυνητών για την δεύτερη αγωνιστική των μπαράζ ανόδου στην Γ’ Εθνική. Ο Νεκτάριος Αμποβιανίδης βρίσκεται στο Διδυμότειχο, μαθαίνει από τον Δ. Μπακιρτζή όλες τις πληροφορίες και από την Χρυσούπολη και μεταδίδει…

Καλησπέρα σας φίλες και φίλοι, και σήμερα μαζί θα δούμε την εξέλιξη των αγώνων των μπαράζ για την άνοδο στην Γ’ Εθνική κατηγορία. Δύο πολύ σημαντικές αναμετρήσεις περιλαμβάνει το σημερινό πρόγρμαμα, με την ΑΕ Διδυμοτείχου να υποδέχεται τον Άρη Αβάτου, και τον Νέστο Χρυσούπολης την Δόξα Προσκυνητών.

Ωρα 16:23 Πολύ ζέστη στο Διδυμότειχο, καλή ευκαιρία να δούμε πολύ κόσμο στο γήπεδο. Ήδη έχει αρχίσει σιγά-σιγά να καταφθάνει κόσμος στο γήπεδο.

Ωρα 16:25 Την αναμέτρηση ΑΕ Διδυμοτείχου – Άρης Αβάτου θα σφυρίξει ο Γιάννης Γκουγκούδης της ΕΠΣ Σερρών, με βοηθούς τους Νίκο Σάββα και Βασίλη Καμπούρη. Παρατηρητής έχει οριστεί ο Πέτρος Τρύφων του Συνδέσμου Δράμας.

Ωρα 16:28 Στον αγώνα Νέστος Χρυσούπολης – Δόξα Προσκυνητών διαιτητής ορίστηκε ο Νίκος Τεβελέκης της ΕΠΣ Μακεδονίας με βοηθούς τους συντοπίτες του Κώστα Κατσοκογιάννη και Στάθη Μιχαηλίδη. Παρατηρητής έχει οριστεί ο Πέτρος Δρόσινος από την Χαλκιδική.

Ωρα 16:31 Πάμε να δούμε τις ενδεκάδες απο το παιχνίδι του Διδυμοτείχου. Για την ΑΕΔ ο Χρήστος Μαυράκης παρατάσει την ομάδα με τους: Δουλούδη, Τσιτσκάρη, , Παπούδη, Τερτσούδη, Τζανετάκο, Μεμούρη, Θεμελάκη, Γκατσιούδη, Γκαϊτατζή, Γιαννόπουλο, Ιντζέ

Ωρα 16:33 Για τον Άρη Αβάτου ο Χρήστος Σαμαράς ξεκινά το παιχνίδι με τους: Χατζηγεωργίου, Βασιλειάδης Γ., Βασιλειάδη Χ., Κοντομιχάλη, Μπαϊρακταρίδη, Σουκρήογλου Σουκρή, Σαρηγιαννίδη, Παρσαντανιάν, Γιαννακούδη, Λαζαρίδη, Χριστοφορίδη.

Ωρα 16:35 Στο παιχνίδι της Χρυσούπολης ο Νίκος Καραμπετάκης ξεκινά με τους: Καραβελίδη, Γαμβρέλη, Μπουλγκούρα, Σιαματά, Παυλακάκη, Χασάνογλου, Τσέκο, Γκατζολάρι, Δεσύλλα, Κούτεφ, Ζγκούρι

 Ωρα 16:37  Ο Γιάννης Κλειτσιώτης παράτασει την Δόξα Προσκυνητών με τους: Παπαδόπουλο, Ραμαντάνη, Αλεξάνδρου, Βλαχάκη, Ζάνταλη, Τρίχα, Τζόρη, Λιάρο, Σταύρου, Βάσκο, Κυριακίδη.

Ωρα 16:40 Τέσσερις απουσίες έχει για το παιχνίδι με την ΑΕΔ ο προπονητής του Άρη Αβάτου, που δεν έχει στην διάθεση του τους Κομεσίδη, Καρασερίδη, Κυριαζίδη και Τσορμπατζίδη.

Ωρα 16:45 Σε τραγική κατάσταση το γήπεδο του Διδυμοτείχου, παρά της προσπάθειες της διοίκησης των γηπεδούχων η βοήθεια απο τις τοπικές αρχές για την βελτίωση του γηπέδου είναι ανύπαρκτες.

Ωρα 16:55 Βγαίνουν οι δύο ομάδες στο Διδυμότειχο κάτω απο αποθέωση απο τον κόσμο που έχει γεμίσει τις εξέδρες του γηπέδου. Αρκετοί φίλαθλοι και απο την Ξάνθη.

Ωρα 16:59 Έναρξη του αγώνα στο Διδυμότειχο. ΑΕ Διδυμοτείχου – Άρης Αβάτου

Ωρα 17:03 Έναρξη του αγώνα στην Χρυσούπολη. Νέστος Χρυσούπολης – Δόξα Προσκυνητών

Ωρα 17:12 Πολύ καλή στιγμή στο Διδυμότειχο. Μεγάλη ευκαιρία για τους γηπεδούχους με την συμπλήρωση 13′ λεπτών αγώνα, όταν μετά απο σέντρα του Γκαϊτατζή απο τα δεξιά ο Θεμελάκης πιάνει την κεφαλιά με την μπάλα να καταλήγει στο δεξί δοκάρι του Χατζηγεωργίου.

Ωρα 17:19 Ευκαιρία στο Διδυμότειχο. Απαντά στις καλές στιγμές το Άβατο με τον Παρσαντανιάν να πιάνει το σουτ εκτός περιοχής με την μπάλα να καταλήγει άουτ.

Ωρα 17:20  Γκολ από το Νέστο Χρυσούπολης. Με εύστοχο χτύπημα πέναλτι ο Δεσύλλας ανοίγει το σκορ στο 17ο λεπτό. Νέστος Χρυσούπολης – Δόξα Προσκυνητών 1-0

Ωρα 17:21 Το πέναλτι κέρδισε ο Τσέκος σε ανατροπή από τον Αλεξάνδρου που πήγε άτσαλα να τον μαρκάρει εντός περιοχής

Ωρα 17:32 Συμπληρώνεται ημίωρο στην Χρυσούπολη με το Νέστο να έχει υπεροχή αλλά χωρίς άλλη συγκλονιστική φάση πέρα φυσικά από την φάση του πέναλτι – γκολ.

Ωρα 17:35 Καλή στιγμή στο Διδυμότειχο. Πολύ καλό σουτ του Γκαϊτατζή έξω απο την περιοχή ο Χατζηγεωργίου με διπλή προσπάθεια και την βοήθεια του αριστερού δοκαρίου του μπλόκαρε.

Ωρα 17:37 Καλή στιγμή στο Διδυμότειχο. Νέα καλή στιγμή για τους γηπεδούχους με την εκτέλεση φάουλ του Γιαννόπουλου να περνά ελάχιστα μέτρα πάνω απο το οριζόντιο δοκάρι.

Ωρα 17:38 Στην Χρυσούπολη δυο μαζεμένες σημαντικές ευκαιρίες για τους γηπεδούχους. Στο 32’ είχαμε σουτ του Τσέκου μέσα από την περιοχή που πέρασε άουτ και δύο λεπτά αργότερα σουτ του Χασάνογλου με την ίδια κατάληξη.

Ωρα 17:40 Καλή στιγμή στο Διδυμότειχο. Απαντά στις ευκαιρίες των γηπεδούχων ο Άρης, με τον Λαζαρίδη να εκτελεί το φάουλ απο τα δεξιά θα πιάσει την κεφαλιά στο πρώτο δοκάρι ο Γιαννακούδης μόλις άουτ.

Ωρα 17:46 Γκολ απο την ΑΕ Διδυμοτείχου. Με την συμπλήρωση 45’λεπτών αγώνα ο Γιώργος Θεμελάκης με απευθείας εκτέλεση φάουλ έστειλε την μπάλα στην αριστερή γωνία του Χατζηγεωργίου ανοίγωντας το σκορ για τους γηπεδούχους. ΑΕ Διδυμοτείχου – Άρης Αβάτου  1-0

Ωρα 17:47 Τέλος πρώτου μέρους στο Διδυμότειχο. ΑΕ Διδυμοτείχου – Άρης Αβάτου  1-0

Ωρα 17:49 Τέλος πρώτου μέρους στην Χρυσούπολη. Νέστος Χρυσούπολης – Δόξα Προσκυνητών 1-0

Ωρα 17:52 Τέλος πρώτου μέρους στα δύο γήπεδα, με τους δύο γηπεδούχους να έχουν το προβάδισμα απο δύο “στημένες μπάλες”.

Ωρα 18:03  Έναρξη δευτέρου μέρους στο Διδυμότειχο. ΑΕ Διδυμοτείχου – Άρης Αβάτου  1-0

Ωρα 18:04  Έναρξη δευτέρου μέρους και στην Χρυσούπολη. Νέστος Χρυσούπολης – Δόξα Προσκυνητών 1-0

Ωρα 18:07 Πρώτη αλλαγή για τον Άρη Αβάτου. Ο Κοσμάς Γκέκας περνά στο γήπεδο αντί του Λαζαρίδη.

Ωρα 18:10 Αλλαγή για την Δόξα Προσκυνητών, με τον Γιαννακίδη να περνά  στην θέση του Κυριακίδη.
Ωρα 18:14 Γκολ για τον Άρη Αβάτου. Απίστευτο γκολ για το Άβατο με την συμπλήρωση 56′ λεπτών αγώνα, με τον Μπαϊρακταρίδη να κάνει βαθιά μαπλιά απο την άμυνα ο Δουλούδης έκανε λάθος εκτίμηση της πορείας της μπάλας, με την μπάλα να σκάει μπροστά του και να τον κρεμάει για την ισοφάριση. ΑΕ Διδυμοτείχου – Άρης Αβάτου  1-1.
Ωρα 18:11 Προσπαθούν να εμψυχώσουν τον τερματοφύλακα του Διδυμοτείχου οι φίλαθλοι των γηπεδούχων, που φωνάουν ρυθμικά το όνομα του.
Ωρα 18:12 Αλλαγή για το Νέστο, με τον Παπαδάτο να περνά στην θέση του Τσέκου.
Ωρα 18:13 Αλλαγή για τον Άρη Αβάτου. Ο Γιώργος(Τζότζος) Βασιλειάδης περνά στο γήπεδο στην θέση του Μπάμπη Βασιλειάδη.
Ωρα 18:18 Γκολ για τον Νέστο Χρυσούπολης. Διπλασιάζει τα τέρματα του ο Νέστος με την συμπλήρωση 60′ λεπτών αγώνα, με τον Ζγκούρι να πετυχαίνει το πρώτο του γκολ στα μπαράζ με σουτ. Νέστος Χρυσούπολης – Δόξα Προσκυνητών 2-0
Ωρα18:22 Πρώτη αλλαγή για την ΑΕ Διδυμοτείχου με τον Παυλίδη να περνά αντί του Τερτσούδη.
Ωρα 18:25 Ακυρώνεται γκολ για τον Άρη Αβάτου. Μπαλιά του Χριστοφορίδη στην πλάτη της άμυνας της ΑΕΔ ο Σαρηγιαννίδης στέλνε την μπάλα στα δίχτυα με τον βοηθό να υψώνει την σημαία για οφάιντ.
Ωρα 18:27 Γκολ για τον Άρη Αβάτου. Με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Χριστοφορίδη ο Άρης κάνει την ανατροπή. ΑΕ Διδυμοτείχου – Άρης Αβάτου 1-2
Ωρα 18:28 Το πεναλτι κέρδισε ο Κοσμάς Γκέκας.
Ωρα18:28 Δύτερη αλλαγή για την ΑΕ Διδυμοτείχου, με τον Κούρτ να περνά στην θέση του Γκαϊτατζή
Ωρα 18:28 Αλλαγή για το Νέστο. Εξω ο Χασάνογλου, μέσα ο Μανούκος στο 70ο λεπτό.
Ωρα 18:35 Δύο αλλαγές στην Χρυσούπολη. Στο 77’ Ντράτσης με Λιάρο για την Δόξα Προσκυνητών, στο 78’ Εμμανουηλίδης με Σγκούρι για τον Νέστο Χρυσούπολης.
Ωρα 18:39 Ολοκληρώνει τις αλλαγές του ο Άρης με τον Ντζομιάδη να περνά στην θέση του Σαρηγιαννίδη.
Ωρα 18:40 Γκολ για τον Άρη Αβάτου. Με το δεύτερο εύστοχο πέναλτι που κέρδισε  η ομάδα του  ο Γιάννης Χριστοφορίδης δίνει διαφορά δύο τερμάτων για την ομάδα του. ΑΕ Διδυμοτείχου – Άρης Αβάτου 1-3
Ωρα 18:41 Το πέναλτι για την ομάδα της Ξάνθης κέρδισε ο Γιώργος9(ζοτζος) Βασιλειάδης
Ωρα 18:41 Γκολ για την Δόξα Προσκυνητών. Με την συμπλήρωση 86′ λεπτών ο Σταύρου με κεφαλιά μειώνει το σκορ για την Δόξα Προσκυνητων. Νέστος Χρυσούπολης – Δόξα Προσκυνητών  2-1
Ωρα 18:47  Τέλος αγώνα στην Χρυσούπολη. Νέστος Χρυσούπολης – Δόξα Προσκυνητών  2-1
Ωρα 18:53 Τέλος αγώνα στο Διδυμότειχο. ΑΕ Διδυμοτείχου – Άρης Αβάτου 1-3