Κρίσιμη αγωνιστική το απόγευμα για τα μπαράζ ανόδου στη Γ’ Εθνική

Μπορεί να βρισκόμαστε μόλις στην δεύτερη αγωνιστική της διαδικασίας, ωστόσο οι απογευματινοί αγώνες θεωρούνται εξαιρετικά κρίσιμοι για την ανάδειξη της ομάδας από την περιοχή της ΑΜ-Θ που θα ανέβει στην Γ’ Εθνική.

Ο Νέστος Χρυσούπολης υποδέχεται την Δόξα Προσκυνητών. Αν οι πρωταθλητές της ΕΠΣ Καβάλας κερδίσουν, μια ακριβώς εβδομάδα μετά και την κατάκτηση του Κυπέλλου Ερασιτεχνών, ουσιαστικά θα αφήσουν εκτός παιχνιδιού αυτούς της ΕΠΣ Θράκης και θα περιμένουν το άλλο αποτέλεσμα. Σε κάθε περίπτωση, αν νικήσουν θα διατηρηθούν στην κορυφή. Υπενθυμίζεται ότι Νέστος και Δόξα κοντραρίστηκαν και στην πρώτη φάση του Κυπέλλου Ερασιτεχνών στην Κομοτηνή με τους Καβαλιώτες να φεύγουν νικητές.

Στον άλλο αγώνα η ΑΕ Διδυμοτείχου θα υποδεχθεί τον Άρη Αβάτου. Για τους Ξανθιώτες είναι η τελευταία ευκαιρία να παραμείνουν μέσα στο παιχνίδι της ανόδου, αν και η εντός έδρας ήττα τους ψαλιδίζει πολύ τις ελπίδες. Για τους Εβρίτες που προέρχονται από την εκτός έδρας ισοπαλία στην Κομοτηνή με τη Δόξα Προσκυνητών, είναι μια μεγάλη ευκαιρία σε περίπτωση νίκης να πάνε σε ματς – πρόωρο τελικό με το Νέστο την προσεχή Κυριακή.

Σε κάθε περίπτωση, η αγωνιστική αν και μόλις δεύτερη, κρίνεται κομβικής σημασίας. Τα παιχνίδια Νέστος Χρυσούπολης – Δόξα Προσκυνητών και ΑΕ Διδυμοτείχου – Άρης Αβάτου θα ξεκινήσουν στις πέντε το απόγευμα και θα υπάρχει ταυτόχρονη live ενημέρωση από το ThrakiSportS.