ΕΠΣ Έβρου: Η μέχρι στιγμής πορεία του παιδικού πρωταθλήματος

Με τους αγώνες της 13ης αγωνιστικής συνεχίζεται την Τετάρτη το παιδικό πρωτάθλημα της ΕΠΣ Έβρου, όπου υπάρχουν αξιόλογες αναμετρήσεις ανάμεσα στα μικρά ταλέντα του νομού.

Στο νότιο όμιλο προηγείται στην βαθμολογία ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης έχοντας δύο βαθμούς πίσω τον Ολυμπιακό Απαλού να τον καταδιώκει, με ένα παιχνίδι λιγότερο μεν αλλά χωρίς να έχει κάνει ρεπό δε (οπότε μιλάμε για ίδιο αριθμό αγώνων).

Για την 11η αγωνιστική του Παιδικού Πρωταθλήματος Νοτίου Ομίλου ΕΠΣ Εβρου είχαμε τα εξής αποτελέσματα: Θράκη Φερων – Καππαδοκία 1-6, Διδυμότειχο – Μαίστρος 3-0 άνευ αγώνος (διότι η Μαίστρος έχει αποσυρθεί απο το πρωτάθλημα), Ολυμπιακός Απαλού – Ποντιακός 3-2,  ρεπό είχε ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης,

Για την 12η αγωνιστική του Παιδικού Πρωταθλήματος Νοτίου Ομίλου ΕΠΣ Εβρου είχαμε τα αποτελέσματα: Θράκη Φερων – Ολυμπιακός Απαλού 0-6, Μαϊστρος – Εθνικός Αλεξανδρούπολης 0-3 άνευ αγώνος (διότι η Μαίστρος έχει αποσυρθεί απο το πρωτάθλημα), Ποντιακός – Διδυμότειχο 0-2, ρεπό είχε η Καππαδοκία.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ορίστηκε και το αναβληθέν παιχνίδι μεταξύ Διδυμοτείχου – Καππαδοκίας και το πήρε το Διδυμότειχο με 3-0 στα χαρτιά, διότι η Καππαδοκία δεν προσήλθε στον αγωνιστικό χώρο. Ετσι, η βαθμολογία της 12ης αγωνιστικής, όπως έχει διαμορφωθεί ως τώρα, έχει ως εξής:

1. Εθνικός Αλεξανδρούπολης 26 (ρεπό)

2. Ολυμπιακός Απαλού 24*

3. ΑΕ Διδυμοτείχου 23 (ρεπό)

4. Καππαδοκία 14* (ρεπό)

5. Ποντιακός Αλεξανδρούπολης 10 (ρεπό)

6. Θράκη Φερών 4

7. Μαΐστρος 0 (αποσύρθηκε από το πρωτάθλημα).

* Ολυμπιακός Απαλού και  Καππαδοκια έχουν ένα παιχνίδι λιγότερο (από αναβληθέν)

** Όπου γράφει (ρεπό), σημαίνει οτι οι ομάδες έχουν κλείσει με τις αγωνιστικές που είχαν ρεπό και κατά συνέπεια έχουν ένα ματς λιγότερο από τις υπόλοιπες που δεν έχουν αυτήν την ένδειξη.